Libnet.ro
UNICEF

19:30

Momente de panica in Statele Unite: O macara s-a prabusit peste un pod in New York

B1 B1,
Momente de panica in Statele Unite: O macara s-a prabusit peste un pod in New York

Mai multi oameni au fost raniti marti aseara, dupa ce o macara s-a prabusit peste un pod, la periferia orasului american New York. Macaraua s-a prabusit peste Podul Tappan Zee, situat in partea de. continuă pe B1

Momente de panica in Statele Unite: O macara s-a prabusit peste un pod in New York (VIDEO)

Mai multi oameni au fost raniti marti aseara, dupa ce o macara s-a prabusit peste un pod, la periferia orasului american New York. Macaraua s-a prabusit peste Podul Tappan Zee, situat in partea de.

FOTO+VIDEO. Mai multi raniti in New York, dupa ce o macara s-a prabusit peste un pod

Mai multe persoane au fost ranite, marti, dupa ce o macara s-a prabusit peste un pod, la periferia orasului american New York, informeaza presa americana. Potrivit postului Fox 5, macaraua s-a prabusit peste Podul Tappan Zee, situat in partea de nord a orasului New York.

Turcia suspecteaza Statele Unite ca stiau de complot. Tentativa de lovitura de stat, coordonata de la baza din Incirlik?

Avioane de vanatoare folosite in tentativa de lovitura de stat din Turcia au fost alimentate in zbor de o aeronava decolata de la baza aeriana turca Incirlik, utilizata partial de Statele Unite, afirma surse militare turce, sugerand ca Departamentul american al Apararii stia de complot.

Statele Unite ridica toate restrictiile de zbor catre Turcia

Autoritatile americane au ridicat restrictiile de zbor impuse intre Statele Unite ale Americii si Turcia, dupa tentativa esuata de puci impotriva presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, au anuntat luni autoritatile aviatiei civile americane, citate de France Presse, transmite Agerpres. FAA Federal Aviation Administration) a ridicat toate restrictiile de zbor catre si dinspre Turcia la ora locala 13:45 17:45 GMT), in ziua de 18 iulie 2016, a anuntat intr-un comunicat de presa succint agentia federala americana.

il vor sacrifica Statele Unite pe Fethullah Gulen?

Casa Alba a declarat luni ca Statele Unite nu il adapostesc pe Fethullah Gulen, predicatorul musulman considerat de presedintele turc Recep Tayyip Erdogan ca fiind persoana din spatele tentativei de lovitura de stat din Turcia, si vor examina atent o eventuala cerere de extradare, transmite DPA, potrivit Agerpres. Asadar, sugestia conform careia Satele Unite il adapostesc cumva pe domnul Gulen este in realitate incorecta, a spus purtatorul de cuvant al Casei Albe, Josh Ernest.

Decizie incredibila luata de americani: Toate zborurile intre Statele Unite si Turcia, interzise pana la 1 septembrie

SUA au decis ca pana la 1 septembrie toate zborurile intre Statele Unite si Turcia sa fie interzise. Astfel ca nicio companie aeriana, fie ea americana sau straina, nu are voie sa zboare in.

Statele Unite interzice zborurile spre si dinspre Turcia, dupa lovitura de stat esuata

Toate zborurile intre Statele Unite si Turcia au fost interzise pana la 1 septembrie, potrivit Administratiei americane de Aviatie FAA), citata de Aviation Channel.

Statele Unite interzic zborurile spre si dinspre Turcia, dupa lovitura de stat esuata

Toate zborurile intre Statele Unite si Turcia au fost interzise pana la 1 septembrie, potrivit Administratiei americane de Aviatie FAA), citata de Aviation Channel.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )