Libnet.ro
UNICEF

12:00

Momente de panica la Terminalul 3 din Manchester. Aeroportul a fost evacuat din cauza unei genti suspecte

Antena3 Antena3,
Momente de panica la Terminalul 3 din Manchester. Aeroportul a fost evacuat din cauza unei genti suspecte

Terminalul 3 al aeroportului din Manchester era in curs de evacuare miercuri din cauza unei potentiale amenintari avand legatura cu o geanta suspecta, a anuntat aeroportul, potrivit. continuă pe Antena3

UPDATE Terminalul 3 al aeroportului din Manchester a fost evacuat dupa o alerta falsa

Terminalul 3 al aeroportului din Manchester va fi redeschis, dupa ce echipele speciale ale politiei au controlat un bagaj suspect care a antrenat evacuarea calatilor, scrie Reuters.

ALERTA TERORISTA LA MANCHESTER! AEROPORTUL A FOST EVACUAT (FOTO)

O noua alerta pune pe jar autoritatile din Manchester. O geanta suspecta a dus la evacuarea Terminalului 3 al Aeroportului din oras. Are loc o evacuare din motive de precautie, in timp ce continua.

Un terminal al aeroportului Heathrow din Londra a fost evacuat in urma unei alarme de incendiu. Incendiul nu s-a confirmat

Pasagerii de pe Terminalul 3 al Aeroportului Heathrow din Londra au fost evacuat din cauza uneori alarme de incendiu, dar, in urma investigatiilor, nu s-a confirmat niciun incendiu, potrivit autoritatilor, relateaza Reuters.

Terminalul 3 al aeroportului din Manchester este evacuat

Terminalul 3 al aeroportului din Manchester este evacuat, in urma unei potentiale amenintari de securitate legata de un bagaj, anunta Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )