Libnet.ro
UNICEF

12:00

Momentul asteptat de toata lumea : Donald Trump va avea prima intalnire cu Vladimir Putin

B1 B1,
Momentul asteptat de toata lumea : Donald Trump va avea prima intalnire cu Vladimir Putin

Casa Alba a anuntat ca presedintele Donald Trump va avea prima intrevedere cu presedintele rus Vladimir Putin in marja summitului G20 ce are loc la Hamburg in 7-8 iulie. La Hamburg,. continuă pe B1

Donald Trump se va intalni cu Vladimir Putin la Hamburg, in marja summitului G20

Presedintele american Donald Trump se va intalni pentru prima oara cu omologul sau rus Vladimir Putin in marja summitului G20 care are loc in 7 si 8 iulie la Hamburg Germania), a anuntat joi Casa Alba, potrivit AFP.

VIDEO Cine este Roger Stone, omul care l-a facut pe Donald Trump presedinte

Daca nu stiti cine e Roger Stone, atunci e timpul sa aflati. Eminenta cenusie din spatele drumului spre Casa Alba al lui Donald Trump, dar si al unor presedinti ca Ronald Regan si Richard Nixon, este unul dintre cei mai controversati consultanti politici din istoria americana. Cu doar cateva zile inainte de ancheta cu privire la presupusele sale legaturi cu Rusia, Stone a vizitat Bucurestiul si a acordat un interviu ziaruluiAdevarul.

Consultantul politic Roger Stone, fost consilier de campanie al lui Donald Trump, se afla in Romania

Roger Stone, unul din fostii consilieri de campanie al lui Donald Trump, se afla miercuri in Romania, au declarat surse politice.

Donald Trump, in vizita la Paris de Ziua Nationala a Frantei, la invitatia lui Emmanuel Macron

Presedintele american Donald Trump a acceptat o invitatie din partea omologului sau francez Emmanuel Macron de a asista la defilarea de la 14 iulie, Ziua Nationala a Frantei, a anuntat miercuri Palatul Elysee intr-un comunicat, relateaza Le Figaro.

EXCLUSIV Roger Stone, fost consilier de campanie al lui Donald Trump si consultant politic, se afla in Romania. Cine l-a invitat surse

Roger Stone, unul din fostii consilieri de campanie al lui Donald Trumpm se afla in Romania, urmand sa plece in aceasta seara, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, Stone ar urma sa revina peste doua saptamani. Stone ar fi venit la Bucuresti la invitatia unui om de afaceri pe filiera PSD - Dragnea. Consultantul politic n-ar fi avut intalniri oficiale, vizita sa urmarind interese strict politice. UPDATE: Ziarul Adevarul ii dedica un portret lui Roger Stone, prezentat drept omul care l-a facut pe Donald Trump presedinte, si a publicat in cursul serii informatia ca Roger Stone a viziitat miercuri Bucurestiul, urmand sa publice un interviu cu acesta.

Falsul cu care se lauda Donald Trump in fata prietenilor - FOTO

O copie a revistei Time inramata, pe coperta careia apare Donald Trump, si care se afla pe peretii mai multor cluburi de golf ale presedintelui american, este, de fapt, un fake, potrivit.

Agentia de stat nord-coreeana il compara pe Donald Trump cu Hitler

Presedintele american Donald Trump reprezinta o versiune americana a nazismului, a relatat marti agentia de stat nord-coreeana, intr-un atac dur impotriva liderului de la Casa Alba, relateaza agentia DPA, citata de Agerpres.

Trei jurnalisti de la CNN si-au dat demisia dupa o stire falsa privind legaturile lui Donald Trump cu Rusia

O stire despre relatia unui aliat al presedintelui american Donald Trump si fond de investitii ruse a provocat un puternic scandal in interiorul CNN. Informatia a fost retrasa de televiziunea americana,.

Victorie majora pentru Donald Trump: Curtea Suprema din Statele Unite decide sa puna partial in aplicare ordinul privind interdictia de calatorie in SUA pentru imigrantii din 6 tari musulmane

Donald Trump a inregistrat luni o victorie majora, Curtea Suprema din Statele Unite hotarand sa dea, partial, unda verde punerii in aplicare a ordinului executiv emis in luna martie privind restrictiile de calatorie pentru imigrantii din sase tari cu populatie majoritar musulmana, anunta Reuters.

Revista americana Time a cerut retragerea unei coperte false extrem de favorabila presedintelui Donald Trump

Revista americana Time le cere celor de la Trump Organization sa retraga coperta falsa care se doreste a fi a revistei saptamanale, expusa in mai multe cluburi de golf care apartin presedintelui SUA, scrieThe Independent.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,266 seconds )