Libnet.ro
UNICEF

06:00

Momentul in care podul de cale ferata din Brasov se prabuseste - VIDEO

Antena3 Antena3,
Momentul in care podul de cale ferata din Brasov se prabuseste - VIDEO

Podul de cale ferata din localitatea brasoveana Budila s-a prabusit, sambata, din cauza unei viituri puternice. in urma incidentului a fost afectata linia Brasov - intorsura Brasovului. Citeste. continuă pe Antena3

VIDEO Momentul dramatic cand un pod de cale ferata din Brasov este daramat de raul umflat de ploile torentiale

Podul de cale ferata de la Budila, judetul Brasov, s-a prabusit in raul Tarlung. Circulatia feroviara a fost oprita.

Un pod din Brasov, peste care trece o cale ferata, s-a rupt

Un pod din localitatea Budila, Brasov, peste care trece calea ferata dintre Brasov si intorsura Buzaului s-a prabusit, sambata dupa amiaza, fara sa faca victime. Podul respectiv se afla pe sectie CF.

Vremea face ravagii in Brasov! Un pod de cale ferata s-a prabusit

Un pod din localitatea brasoveana Budila, peste raul Tarlung, peste care trece calea ferata dintre Brasov si intorsura Buzaului s-a prabusit, sambata dupa amiaza, fara sa faca victime. Potrivit.

Pod de cale ferata prabusit in raul Tarlung

Podul de cale ferata de la Budila s-a prabusit in raul Tarlung. Circulatia feroviara a fost oprita. Nimeni nu a fost ranit.

Momente de PANICA la un spital din Brasov! Apele au acoperit TOTUL iN CALE! Se intervine de URGENTA (VIDEO)

Subsolul Spitalului Orasenesc Zarnesti si mai multe gospodarii din judetul Brasov au fost inundate, vineri, in urma ploilor torentiale. Pompierii au intervenit de urgenta pentru indepartarea apei.

Constantin Nita s-a predat politistilor din Brasov

Fostul ministru al Energiei Constantin Nita, condamnat la patru de ani de inchisoare pentru luare de mita, s-a predat, astazi, Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov, el fiind incarcerat la Penitenciarul Codlea, transmite News. ro.

Incendiu puternic la o fabrica de incaltaminte din Brasov

Un incendiu urias a izbucnit in Brasov, la o hala a unei fabrici de incaltaminte din localitatea Harman. Focul s-a extins pe o suprafata de aproximativ 800 de metri patrati. Conform purtatorului de.

UE extinde controalele privind banii care intra si ies din blocul comunitar

Orice suma de peste 10. 000 de euro va trebui declarata la vama, indiferent ca este in numerar la purtator, pe cec sau pe card preplatit, ori trimisa prin posta, curierat, cargo Comitetul Reprezentantilor Permanenti ai UE Coreper) a aprobat, ieri, un acord intre Consiliul Europei, reprezentat de presedintia bulgara, si Parlamentul European, cu privire la un regulament menit sa imbunatateasca controalele numerarului care intra sau iese din Uniune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )