Libnet.ro
UNICEF

13:30

Momentul relaxarii restrictiilor trebuie foarte bine gandit. Daca relaxarile sunt operate brusc, numarul de infectari ulterioare va fi mai mare (Raport BNR)

Hotnews Hotnews,
 Momentul relaxarii restrictiilor trebuie foarte bine gandit. Daca relaxarile sunt operate brusc, numarul de infectari ulterioare va fi mai mare (Raport BNR)

Momentul relaxarii restrictiilor ar trebui foarte bine gandit. Daca relaxarile sunt operate brusc, fara sa existe o esalonare a acestora in timp, atunci numarul de infectari ulterioare va fi mai mare, arata Raportul de analiza a convergentei Romania - Zona Euro, publicat luni de BNR. O redeschidere de doua ori mai rapida raportat la orice nivel) va duce la o crestere mai mult decat proportionala a cazurilor noi, mai precizeaza documentul. continuă pe Hotnews

Florin Rosu, primul medic din Iasi care va fi vaccinat anti-COVID: Vaccinarea este gandita foarte bine

Campania de vaccinare va incepepe 27 decembrie. Florin Rosu,seful sectiei ATI la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, a declarat pentru Digi 24, ca vaccinarea este gandita foarte bine. Acesta.

VALERIU GHEORGHITA, MEDIC MILITAR: in momentul de fata, sunt foarte putine contraindicatii legate de vaccinare

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a afirmat, astazi, ca, in momentul de fata, sunt foarte putine contraindicatii legate de vaccinare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )