Libnet.ro
UNICEF

13:30

Le Monde: Romnia, pe calea Ungariei si a Poloniei

Hotnews Hotnews,
 Le Monde: Romnia, pe calea Ungariei si a Poloniei

Cu o zi inainte ca Romania sa preia presedintia Consiliului Uniunii Europene, Le Monde publica un amplu si semnificativ articol pentru perceptia pe care occidentul o are asupra actualei guvernari, arata Europa Libera. Cotidianul francez vorbeste despre derivele partidului aflat in prezent la putere la Bucuresti si despre asalturile repetate ale PSD si, in special, ale liderului sau, Liviu Dragnea, impotriva sistemului judiciar. continuă pe Hotnews

Analiza INCENDIARA in Le Monde: Romania, pe calea Ungariei si a Poloniei

Inca o palma pentru Romania, in presa internationala, cu doar o zi inainte ca Romania sa preia presedintia Consiliului Uniunii Europene. Le Monde publica un importantarticol pentru.

Romania preia, la 1 ianuarie 2019, presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene! Care sunt principalele teme?

1 ianuarie 2019!!! Romania preia, pentru sase luni, responsabilitatea presedintiei Consiliului Uniunii Europene. Asadar, dupa testul de maturitate istorica - Centenarul Marii Uniri, urmeaza testul maturitatii europene! Cum se va achita Romania de.

Romania preia de la 1 ianuarie 2019 presedintia Consiliului UE. Iata ce-si propun alesii sa faca

Intregul proces de pregatire a preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene a beneficiat de continuitate la nivel national si de o comunicare permanenta la nivel politic si tehnic cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )