Libnet.ro
UNICEF

13:15

Adela Popescu si Radu Valcan au ales mai multe nume pentru viitorul bebelus. Traditia neobisnuita de la care nu se abate niciun copil din familie

B1 B1,
Adela Popescu si Radu Valcan au ales mai multe nume pentru viitorul bebelus. Traditia neobisnuita de la care nu se abate niciun copil din familie

Adela Popescu si Radu Valcan asteapta cel de-al treilea copil. Vedeta a dezvaluit ca duce traditia mai departe in ceea ce priveste numele baietelului pe care il poarta in pantece, adica sa-i dea un nume. continuă pe B1

Adela Popescu a dezvaluit numele finaliste pentru viitorul copil: Mi se pare superb, iar acesta rimeaza cu beton

Adela Popescu si sotul ei, Radu Valcan, sunt in cautare de nume pentru cel de-al treilea baietel care urmeaza sa vina pe lume, in familia lor. Pentru ca Radu Valcan si-a tatuat pe mana litera A, e musai ca numele baietelului lor sa inceapa cu litera A. Asadar, cu ajutorul telespectatorilor, s-a intocmit o lista .

Adela Popescu, probleme in sarcina. Ce greutati intampina vedeta de la Pro TV

Adela Popescu are probleme de sarcina. Ce se intampla cu cea de-a treia sarcina a vedetei de la Pro TV? Care sunt greutatile prin care trece fosta prezentatoare de televizine? Fanii isi fac griji pentru ea. Adela Popescu are probleme cu sarcina Adela Popescu poarta in pantece cel de-al treilea copil. Din pacate, vedeta are .

Dosarul 10 august: Mai multe grupuri civice anunta un protest in fata Tribunalului Bucuresti - Rusine, Justitia Romana! Ne vedem la CEDO

Mai multe grupuri civice anunta ca vor sprijini deschiderea unui proces la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) in cazul dosarului 10 august si ca miercuri va merge in fata Tribunalului Bucuresti cu mesajul Rusine, Justitia Romana! Ne vedem la CEDO.

Un deputat AUR, dat de gol in timp ce vota cu doua maini la legea bugetului de stat pe 2021: AUR FURA. Al treilea deputat prins ca voteaza cu mai multe cartele

In timp ce se votau amendamentele depuse la legea bugetului de stat pe anul 2021, au fost surprinsi de cativa parlamentari ce au incercat sa fure voturi. Este vorba despre parlamentari de la PSD si AUR. in noaptea de luni spre marti, au fost surprinsi de catre colegii lor de la USR PLUS in timp .

De ce sunt mai multe reactii adverse la vaccinul AstraZeneca. Explicatiile medicului Valeriu Gheroghita (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a explicat, in cadrul unei conferinte de presa, de ce sunt mai multe reactii adverse la vaccinarea cu serul AstraZeneca. Nu sunt.

NORVEGIA: Vor fi reimpuse mai multe restrictii anti-Covid

In capitala Norvegiei, Oslo, vor fi reimpuse mai multe masuri de semi-izolare, intre care inchiderea restaurantelor si a magazinelor neesentiale, in fata cresterii numarului de cazuri de infectie cu noua tulpina engleza, a anuntat duminica primarul capitalei norvegiene, conform Agerpres, care citeaza AFP.

Doi romani din 5 au lucrat mai multe ore la job, acesta fiind cel mai ridicat procent la nivel european. Alti doi din 5 ar fi dispusi sa faca ore suplimentare daca ar avea posibilitatea (studiu)

Romanii sunt poporul cu cea mai ridicata pondere a celor care se asteapta sa se confrunte cu dificultati financiare pe fondul pandemiei 52% dintre noi), la polul opus aflandu-se olandezii 16%), luxemburghezii 20%), belgienii si germanii 23%), arata datele unui studiu international prezentat marti de ING Bank. Asta ii face pe 83% dintre romani sa incerce sa economiseasca mai mult, media europeana fiind de 66,5%, mai arata datele studiului. Potrivit aceluiasi document, romanii se afla in fruntea clasamentului european, fiind urmati de polonezi 82%), turci 80%) si cehi 71%).

Institutul de Sanatate Publica: Tot mai multe accidente in scoli in urma folosirii lampilor UV. Nu sustinem aceasta metoda de dezinfectie in scoli

Institutul National de Sanatate Publica INSP) atrage atentia ca accidentele in urma folosirii lampilor cu raze ultraviolete sunt tot mai frecvente in scoli si transmite ca metoda dezinfectiei cu UV nu reprezinta o optiune pentru dezinfectarea salilor de curs in unitatile de invatamant.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )