Libnet.ro
UNICEF

19:15

ADIO... Fanii sunt in lacrimi: Din pacate Smiley a luat o decizie fara precedent...

B1 B1,
ADIO... Fanii sunt in lacrimi: Din pacate Smiley a luat o decizie fara precedent...

Smiley isi ia vacanta abia in ianuarie, desi recunoaste ca joburile cu care jongleaza constant, proiecte muzicale, emisiunile de la PRO TV, dar si la conducerea unui business, il epuizeaza uneori. in. continuă pe B1

A murit... , in lacrimi... Din pacate este vorba despre...

Si echipa de la emisiunea Te iubesc de nu te vezi sunt in doliu. Unul dintre participantii de la show s-a stins din viata. si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpul.

Fanii sunt in lacrimi. O actrita cunoscuta de la noi se confrunta cu probleme mari de sanatate

In urma cu sase luni, Marinela Chelaru a fost operata dupa ce a suferit un infarct. insa dupa atatea luni, actrita se simte din ce in ce mai rau ti se confrunta cu mari probleme de sanatate. in ciuda.

MACEL in Lumea manelelor! Regele FLORIN SALAM si-a luat ramas bun! ADIO DEFINITIV! Fanii sunt devastati

Rasturnare de situatie in cazul relatiei dintre Florin Salam si Roxanda Dobre, dupa ce in presa s-a vehiculat ca cei doi si-au spus adio definitive. Pana la urma, lucrurile par sa fir la normal, iar cei.

Da, e adevarat: Din pacate, anuntul trist a fost facut... Oana Lis, in lacrimi: Atunci cand moare cineva...

Oana Lis, sotia fostului primar al Capitalei Viorel Lis si-a uimit fanii cu o noua postare pe Facebook in care a vorbit despre tristete si despre moarte. Ea sustine ca, desi trece prin probleme.

COSMAR la X Factor! A suferit un accident cerebral! Fanii sunt in stare de SOC! Din pacate...

Chico, fost star X Factor din Marea Britanie, a suferit recent un accident vascular cerebral, fiind transportat de urgenta la spital. Putem confirma ca, din nefericire, Chico a suferit un accident vascular.

DRAMA fara margini in familia Smiley: E vorba de iubita sa... Din pacate Antena 1 a facut anuntul...

Gina Pistol a primit o veste proasta din partea Antena 1, aceasta fiind inlocuita in cadrul emisiunii Asia Express de catre Liviu Varciu si Andrei Stefanescu. Desi a prezentat prima editie a reality s.

Drama TERIBILA in lumea mondena! Anuntul trist a fost facut: Din pacate e vorba de indragita artista Mirabela Dauer...

Cantareata Mirabela Dauer a facut recent dezvaluiri dureroase despre unele relatii de prietenie care au luat sfarsit. Vedeta a marturisit ca a fost dezamagita de persoanele care i-au fost alaturi doar.

Drama TERIBILA in lumea mondena! Anuntul trist a fost facut: Din pacate, este vorba de indragita artista Mirabela Dauer...

Cantareata Mirabela Dauer a facut recent dezvaluiri dureroase despre unele relatii de prietenie care au luat sfarsit. Vedeta a marturisit ca a fost dezamagita de persoanele care i-au fost alaturi doar.

DIVORT CU SCANDAL in lumea manelelor! REGINA a facut anuntul TRIST! Au rupt actele dupa un an de relatie! Fanii sunt in stare de soc

Despartirea momentului in lumea manelelor! Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au prezentat din nou la notar si au semnat certificatul de divort. Cei doi au decis sa puna capat relatiei dupa un an de.

Din pacate medicii au facut anuntul trist: Boala actorului Mihai Bendeac e INCURABILA...

Mihai Bendeac e un actor ambitios, cu pareri ferme si de multe ori radicale. Pentru a face ceea ce ii place, a renuntat cu inima usoara la viata de familie, s-a salvat din depresii si a muncit pe branci. Desi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )