Libnet.ro
UNICEF

22:30

ADPM Instagram Radar. Ce au facut vedetele in ultima saptamana

ADPM ADPM,
ADPM Instagram Radar. Ce au facut vedetele in ultima saptamana

Serialul ADPM continua si iti aratam ce au facut si postat vedetele din showbizul autohton pe retelele de socializare in ultimele zile. continuă pe ADPM

CNSCBT: Peste 180 de noi cazuri de rujeola, inregistrate in ultima saptamana. Trei, confirmate in judetul Ialomita

Peste 180 de noi cazuri de rujeola au fost inregistrate in ultima saptamana, numarul total al imbolnavirilor ajungand la 12. 368 de la debutul epidemiei, potrivit datelor transmise de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). in judetul Ialomita au fost confirmate trei cazuri.

Peste 180 de noi cazuri de rujeola in ultima saptamana; de la debutul epidemiei s-au inregistrat 12.368 de cazuri de rujeola

Peste 180 de noi cazuri de rujeola au fost inregistrate in ultima saptamana, numarul total al imbolnavirilor ajungand la 12. 368 de la debutul epidemiei, potrivit datelor transmise de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT).

IGPR: 232 de persoane disparute, descoperite de politisti in ultima saptamana

In aceasta saptamana, in urma actiunilor desfasurate de Politia Romana, au fost depistate sau a fost clarificata situatia in 232 de cazuri de persoane disparute sau pe numele carora existau mandate emise de instantele de judecata.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )