Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alex Velea STERGE PE JOS cu Abi Talent! RAZBOIUL NU SE MAI OPRESTE! Esti un sifon afon, esti un jeg, s-a terminat (VIDEO)

B1 B1,
Alex Velea STERGE PE JOS cu Abi Talent! RAZBOIUL NU SE MAI OPRESTE! Esti un sifon afon, esti un jeg, s-a terminat (VIDEO)

Scandalul dintre Alex Velea si Abi Talent ia amploare! Acuzatiile au o noua magnitudine! CUTREMUR iN SHOWBIZ: DETALIUL NESTIUT DIN VIATA VLADUTEI LUPAU! DEZVALUIRI INCREDIBILE DESPRE ARTISTA MOMENTULUI. continuă pe B1

Continua SCANDALUL: Alex Velea le raspune lui Abi Talent si Andrei Zbir: E multa lume aici, altfel ti-as fi dat un capac (VIDEO)

Scandaluldintre Alex Velea, Andrei Zbir si Abi Talent continua. Velea leraspunde vloggerilor intr-un mesaj video postat pe canalul sau de Youtube. Sa va spun eu cum a inceput acest scandal. Cineva.

A STERS PE JOS pe jos cu ABI TALENT! Mircea Badea i-a dat UMILINTA TOTALA menestrelului iubit de adolescentele din Romania: Incredibil ce VORBE GRELE a spus despre el

Abi Talent a intrat si in vizorul lui Mircea Badea. ANAMARIA PRODAN I-A SPUS ADIO! REGHECAMPF E DEVASTAT! MEDICII NU AU MAI PUTUT FACE NIMIC GALERIE FOTO) Scandalul momentului dintre tanarul menestrel,.

Carmen de la Salciua intervine in scandalul dintre Abi Talent si Alex Velea. Ce spune despre Antonia

Scandalul dintre Alex Velea si Abi Talent a ajuns si la urechile lui Carmen de la Salciua, care nu a putut sta deoparte de la comentarii. Carmen de la Salciua intervine in scandalul dintre Abi Talent si Alex Velea Carmen de la Salciua a intervenit in scandalul absolut monstruos dintre Abi Talent cu Alex Velea .

Ce spune Mircea Badea despre Abi Talent. Moderatorul Antena 3 i-a infuriat rau pe fanii dusmanului lui Alex Velea

Scandalul momentului dintre Abi Talent si Alex Velea a intrat in atentia tuturor, iar unul dintre persoanle care i-au spus vorbe grele regelui Romaniei este chiar Mircea Badea. Acesta nu a uitat nici aspectul ca Abi Talent s-a intalnit cu celebra Anamaria Prodan si l-a taxat dur. Ce spune Mircea Badea despre Abi Talent Mircea .

Alex Velea pune capat scandalului cu Abi Talent. Marturia filmata a sotului Antoniei

Alex Velea a avut o noua interventie, in contextul scandalului cu Abi Talent. Artistul isi doreste sa puna capat situatiei neplacute, ce a izbucnit cand era departe de tara, in vacanta. Abi i-a insultat familia, iar Velea a rabufnit. Au urmat foarte multe cuvinte de ocara, aruncate intre cei doi. De aceasta data, iubitul Antoniei .

NU MAI ARE LIMITE! Abi Talent SARE LA BEREGATA lui Alex Velea: SCANDALUL MONSTRU dintre cei doi, la un pas sa DEGENEREZE! Incredibil ce a putut sa spuna despre COPIII lui

Scandalul monstru dintre Abi Talent si Alex Velea pare o telenovela fara final.

E BOMBA ANULUI in showbiz: Anamaria Prodan a recunoscut RELATIA cu Abi Talent! Acum e totul OFICIAL! Reghe e in stare de SOC (Galerie Foto-Video DEOCHEATA)

Anamaria Prodan a dat detalii despre relatia pe care o are cu Abi Talent, cantaret aflat in top pe YouTube cu muzica trap pe care o face. VEZI AICI GALERIA FOTO Sexy-impresara a marturisit ca l-a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )