Libnet.ro
UNICEF

11:15

Alina Person, romanca desemnata cea mai buna actrita in California si Las Vegas

ADPM ADPM,
Alina Person, romanca desemnata cea mai buna actrita in California si Las Vegas

Numele Alina Person nu este foarte cunoscut in Romania, dar este de notorietate la nivel international. Alina Person s-a nascut in Romania, dar a plecat din tara la o varsta frageda, alaturi de familie. Italia este tara ei adoptiva si care i-a oferit de-a lungul anilor numeroase satisfactii la nivel profesional. Alina este un artist in adevaratul sens al cuvantului. E balerina si actrita, iar din ambele ipostaze a fost implicata in proiecte importante alaturi de personalitati marcante din lumea filmului, a teatrului si a dansului. continuă pe ADPM

Globurile de Aur 2021 - Emma Corrin, cea mai buna actrita intr-un serial-drama

Emma Corrin a fost desemnata cea mai buna actrita intr-un serial dramatic gratie rolului interpretat in productia de televiziune The Crown, duminica seara, la cea de-a 78-a gala a Globurilor de Aur, atribuite de Asociatia Presei Straine de la Hollywood HFPA), potrivit contului de Twitter al acestor distinctii prestigioase, potrivit Agerpres. La aceasta categorie au fost nominalizate actritele Emma Corrin The Crown), Olivia Colman The Crown), Jodie Comer Killing Eve), Laura Linney Ozark), Sarah Paulson Ratched). in serialul The Crown, actrita britanica Emma Corrin interpreteaza rolul printesei Diana.

Globurile de Aur 2021 - Catherine OHara, cea mai buna actrita intr-un serial de comedie-musical

Catherine OHara a fost desemnata cea mai buna actrita intr-un serial de comedie-musical gratie interpretarii sale din productia TV Schitts Creek, duminica seara, la cea de-a 78-a gala de decernare a Globurilor de Aur, atribuite de Asociatia Presei Straine de la Hollywood HFPA), relateaza contul de Twitter al evenimentului, citat de Agerpres. La aceasta categorie au concurat actritele Lily Collins Emily in Paris), Kaley Cuoco The Flight Attendant), Elle Fanning The Great), Jane Levy Zoeys Extraordinary Playlist), Catherine OHara Schitts Creek). Acesta este primul Glob de Aur din cariera actritei Catherine OHara. Pentru rolul interpretat in Schitts Creek, ea a fost recompensata anul trecut si cu un trofeu Primetime Emmy.

Globurile de Aur 2021 - Rosamund Pike, cea mai buna actrita intr-un film - comediemusical

Rosamund Pike a castigat duminica seara, in cadrul celei de a 78-a editii a Globurilor de Aur, premiul pentru cea mai buna actrita intr-un film de comedie-musical pentru rolul din I Care A Lot, informeaza contul de Twitter al acestor trofee decernate de Asociatia Presei Straine de la Hollywood HFPA), citat de Agerpres. La aceasta categorie au fost nominalizate actritele Maria Bakalova Borat Subsequent Moviefilm), Kate Hudson Music), Michelle Pfeiffer French Exit), Rosamund Pike I Care A Lot), Anya Taylor-Joy Emma).

Alina Person, romanca ce face furori in cinematografia italiana. Premiata si in California si Las Vegas

Numele Alina Person nu este foarte cunoscut in Romania, dar este de notorietate la nivel international. Alina Person s-a nascut in Romania, dar a plecat din tara la o varsta frageda, alaturi de familie. Italia este tara ei adoptiva si care i-a oferit de-a lungul anilor numeroase satisfactii la nivel profesional. Alina este un artist in adevaratul sens al cuvantului. E balerina si actrita, iar din ambele ipostaze a fost implicata in proiecte importante alaturi de personalitati marcante din lumea filmului, a teatrului si a dansului.

VIRGIL POPESCU, MINISTRUL ENERGIEI: Fiecare furnizor are obligatia sa transmita clientilor cea mai buna oferta de piata concurentiala

Fiecare furnizor are obligatia sa transmita clientilor, in urmatoarele sase luni, cea mai buna oferta de piata concurentiala, a spus, vineri, Virgil Popescu, ministrul Energiei, in cadrul unei conferinte organizate de publicatia dcnews. ro. Popescu a afirmat ca se asteapta ca in luna februarie facturile la energie electrica sa scada.

Cea mai buna veste pentru utilizatorii de telefoane Samsung: anuntul de care ar trebui sa afli acum

Samsung a luat o pagina din manualul Apple si s-a gandit sa faca viata mai usoara celor care au decis sa faca investitii in terminalele companiei sud-coreene. Initial, a fost vorba de o.

Cea mai mare suparare a Roxanei Ghita. Ce a spus Razboinica dupa ce a revenit in tara

Survivor Romania a mai ramas fara un concurent, dupa mai multe accindetari si un verdict dat de medici. Roxana Ghita, cea care a fost nevoita sa renunte la competitie, s-a intors in tara din Republica Dominicana, foarte suparata. Roxana Ghita primita cu flori la aeroport Toti concurentii de la Survivor Romania atunci cand s-au imbarcat .

Cea mai simpla reteta de placinta cu mere. O prepari in doar 30 de minute

Reteta de placinta cu mere vine din Anglia. in general, desertul are o crusta placuta si se serveste alaturi de frisca, inghetara sau sos. Preparatul este un simbol neoficial al Statelor Unite si unul dintre alimentele preferate de acest popor. Reteta de placinta cu mere Placinta cu mere a fost raspandita in lume de coloniile .

SONDAJ PWC: Concurenta este cea mai mare preocupare pentru companiile de productie in urmatoarele sase luni

Concurenta este cea mai mare preocupare pentru companiile de productie in urmatoarele sase luni, urmata de sanatatea angajatilor, locurile de munca si digitalizarea operatiunilor, potrivit sondajului global Reinventing the future of manufacturing, realizat de PwC in randul directorilor operationali COO).

Cum prepari acasa cea mai ciudata ciorba romaneasca. Reteta este extrem de simpla, de fapt

O ciorba este mereu binevenita, mai cu seama cu cat soarele primaverii nu s-a aratat falnic pe cer inca. Printre cele mai ciudate astfel de preparate se numara unul originar din Moldova. Reteta pentru cea mai ciudata ciorba romaneasca Pe langa beneficiile ciorbei, traditiile culinare romanesti prezinta retete diferite si combinatii inedite, in functie de .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )