Libnet.ro
UNICEF

23:16

ANAMARIA PRODAN a luat decizia RADICALA, dupa ani de casnicie cu REGHE! Chiar ea a facut ANUNTUL

B1 B1,
ANAMARIA PRODAN a luat decizia RADICALA, dupa ani de casnicie cu REGHE! Chiar ea a facut ANUNTUL

Anamaria Prodan a vorbit intr-un recent interviu despre relatia pe care o are cu Laurentiu Reghecampf. SOC LA KANAL D! NOI PROBLEME PENTRU TEO TRANDAFIR! BURSCU A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI Sexy-impresara nu. continuă pe B1

Cum arata Anamaria Prodan, inainte sa ajunga celebra. S-a schimbat total. Zici ca e alta persoana

Anamaria Prodan parca s-a intrecut pe sine anii acestia. Si-a facut niste schimbari care o ajuta sa arate cu cel putin 10 ani mai tanara. Fanii apreciaza modul in care se prezinta acum, dar oare vor mai fi de aceeasi parere cand vor vedea pozele de dinainte de celebritate? Cum arata Anamaria Prodan, inainte sa .

Mesajul pe care i l-a transmis Anamaria Prodan lui Cosmin Contra, la scurt timp inainte de meciul Spania-Romania. Se schimba totul

In urma meciului Cosmin Contra a decis sa ramana la conducerea echipei nationale, chair si in ciuda criticilor aduse la adresa sa. in urma celor intamplate si a criticilor aduse selectionerului echipei nationale, Anamaria Prodan ii ia apararea. Ce spune agentul FIFA? Romania Suedia s-a jucat vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe .

Divortul anului! CABRAL a facut anuntul, dupa ani buni de relatie! Andreea Ibacka, iN STARE DE SOC

Celebrul prezentator Cabral Ibacka 42 de ani) se afla la al doilea mariaj. Prezentatorul emisiunii Ce spun romanii este casatorit acum cu Andreea Patrascu, dar a mai fost insurat cu Luana Mitran intre an.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )