Libnet.ro
UNICEF

16:15

Andreea Esca, primele declaratii dupa ce fiica ei s-a mutat in Anglia: Deodata s-a trezit singura

B1 B1,
Andreea Esca, primele declaratii dupa ce fiica ei s-a mutat in Anglia: Deodata s-a trezit singura

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, a plecat sa studieze la facultate in Anglia. Astfel, prezentatoarea TV si-a condus fata pana la Londra. Andreea Esca a povestit cum s-a desfasurat mutarea Alexiei in. continuă pe B1

Dragnea contraataca: primele declaratii dupa ce a aflat ca va fi demis

Un grup semnificativ de membri ai PSD isi doreste demiterea lui Dragnea peste cateva zile la intalnirea CEx. Liderul PSD nu pare insa ca se va da batut. in ultimele saptamani, a devenit mai evident ca niciodata faptul ca partidul de guvernamant de la ora actuala este diviziat. PSD-ul s-a impartit in sustinatorii lui Dragnea [] .

GABRIELA FIREA, primele declaratii dupa aparitia scrisorii impotriva lui DRAGNEA: Am epuizat toate formele de dialog! DRAGNEA sa faca un pas lateral de la conducere

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri seara, in prima aparitie publica dupa publicarea scrisorii prin care mai multi lideri ii cer demisia lui Liviu Dragnea, ca PSD se indreapta intr-o.

Detalii nestiute: Legatura dintre Mircea Geoana si Andreea Esca tocmai a iesit la iveala... Cum s-a aflat totul...

Marti, Andreea Esca a fost decorata de catre ambasadoarea Frantei in Romania, Michele Ramis, cu Ordinul National al Meritului in grad de Cavaler pentru promovarea valorilor francofone. in cadrul ceremoniei,.

Andreea Esca, decorata de statul francez: Ma simt extrem de onorata sa primesc o asemenea distinctie din partea Frantei, mai ales ca nu este tara in care traiesc

Prezentatoarea de stiri Andreea Esca, in varsta de 46 de ani, a fost premiata de ambasadoarea Frantei cu o distinctie pentru promovarea valorilor francofone, fiind decorata cu Ordinul National al Meritului in grad de Cavaler.

Andreea Esca paraseste Romania: Ce se intampla cu Stirile Pro TV...

Fiica Andreei Esca va studia la Londra si s-a dus acolo de saptamana trecuta, iar pentru a se asigura ca totul este in regula si ca fata ei s-a instalat cu toate bagajele, vedeta tv a mers cu fiica ei in.

E oficial! Andreea Esca a parasit Romania: Ce se intampla cu Stirile Pro TV...

Fiica Andreei Esca va studia la Londra si s-a dus acolo de saptamana trecuta, iar pentru a se asigura ca totul este in regula si ca fata ei s-a instalat cu toate bagajele, vedeta tv a mers cu fiica ei in.

Legatura TERIBILA dintre Andreea Esca si regele manelelor, Florin Salam: Fanii celor doi sunt de-a dreptul SOCATI!

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, a implinit 18 ani si a organizat o petrecere de zile mari intr-un club din Capitala. De la petrecere nu au lipsit surprizele, care mai de care mai spectaculoase. Unul dintre.

Primele declaratii ale pucistilor din PSD dupa umilirea din CEx. Nu conteaza numarul de voturi, conteaza ca ne-am putut exprima

Cei trei semnatari ai scrisorii anti-Dragnea au iesit umiliti din sedinta CEx a PSD, care a durat mai bine de noua ore. Doar 10 voturi au fost pentru demisia lui Liviu Dragnea, dupa numaratoarea Gabrielei Firea. Varianta lui Liviu Dragnea arata ca doar 8 voturi au fost impotriva sa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )