Libnet.ro
UNICEF

00:07

Andreea Marin arunca BOMBA ANULUI! Zana a facut ANUNTUL mult asteptat despre IUBITUL TINEREL: Noi suntem mai mult decat iubiti (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Andreea Marin arunca BOMBA ANULUI! Zana a facut ANUNTUL mult asteptat despre IUBITUL TINEREL: Noi suntem mai mult decat iubiti (GALERIE FOTO)

Andreea Marin si Adrian Brancoveanu traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de 3 ani. VEZI AICI GALERIA FOTO Cei doi locuiesc deja impreuna si alcatuiesc unul dintre cele mai discrete. continuă pe B1

LIDIA BUBLE arunca BOMBA ANULUI in showbiz! SCANDAL intre femeile din viata lui RAZVAN SIMION, de la ANTENA 1

Lidia Buble si razvan Simion formeaza un cuplu deja de cativa ani. LACRIMI PENTRU CATALIN BOTEZATU! S-A iNTAMPLAT DUPA OPERATIA CUMPLITA! E DE NERECUNOSCUT GALERIE FOTO) Actuala iubita a.

Andreea Marin a vorbit despre relatia pe care o are cu Adrian Brancoveanu: Mai mult decat iubiti!

Andreea Marin nu se lasa de iubit! Zana Surprizelor a avut curaj sa dea inca o data sansa iubirii. La scurta vreme dupa ce s-a despartit de iubitul de origine turca, l-a intalnit pe Adrian Brancoveanu, cel care acum ii face zilele mai senine de peste trei ani. Andreea Marin, despre relatia cu Adrian Brancoveanu .

Divortul anului! CABRAL a facut anuntul, dupa ani buni de relatie! Andreea Ibacka, iN STARE DE SOC

Celebrul prezentator Cabral Ibacka 42 de ani) se afla la al doilea mariaj. Prezentatorul emisiunii Ce spun romanii este casatorit acum cu Andreea Patrascu, dar a mai fost insurat cu Luana Mitran intre an.

Andreea Marin a prezentat bilantul campaniei Zetta Ajuta-ne sa ajutam! Peste 100 de operatii pro-bono!

Andreea Marin a fos amfitrionul Galei Zetta Ajuta-ne sa ajutam, in cadrul careia a prezentat bilantul campaniei pe care a derulat-o alaturi de zeci de medici apreciati, acestia realizand voluntar peste 100 de operatii complexe.

Andreea Marin a prezentat bilantul campaniei Zetta Ajuta-ne sa ajutam! 125 de operatii complexe realizate pro-bono!

Andreea Marin a fost amfitrionul Galei Zetta Ajuta-ne sa ajutam, in cadrul careia a prezentat bilantul campaniei pe care a derulat-o alaturi de zeci de medici apreciati, acestia realizand voluntar 125 de operatii complexe.

ANAMARIA PRODAN a luat decizia RADICALA, dupa ani de casnicie cu REGHE! Chiar ea a facut ANUNTUL

Anamaria Prodan a vorbit intr-un recent interviu despre relatia pe care o are cu Laurentiu Reghecampf. SOC LA KANAL D! NOI PROBLEME PENTRU TEO TRANDAFIR! BURSCU A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI Sexy-impresara nu.

Veste proasta pentru pensionari. Comisia Europeana a facut anuntul despre majorarea pensiilor in Romania

Comisia Europeana a facut anuntul mult asteptat de pensionari. Din pacate, noua Lege a pensiilor constituie un risc semnificativ vizavi de majorarea pensiilor. Iata ce arata raportul Comisiei! Comisia Europeana, anunt despre majorarea pensiilor Noua Lege a pensiilor este un risc pentru deficitul public din anul 2020, dar si pentru cel din anii urmatori, daca .

Ultima ora! Ce se intampla cu cresterea pensiilor. Noul Executiv tocmai a facut anuntul

Noul Executiv a facut anuntul legat de cresterea pensiilor. Sunt vesti la care romanii nu se asteptau, mai ales in pragul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ce va fi organizat peste cateva zile. Ultima ora! Ce se intampla cu cresterea pensiilor Ludovic Orban a facut un anunt esential, legat de cresterea pensiilor, pentru .

ROMANIA, in LACRIMI! Iata CE CELEBRITATI VOR MURI pana la SFARSITUL ANULUI 2019! Celebra PREZICATOARE Carmen Harra a facut ANUNTUL

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscuta prezicatoare! De curand, eaa venit cu o noua serie de predictii pentru finalul anului.

BOMBA ANULUI iN SHOWBIZ! Celebra PREZENTATOARE TV NU MAI APARE pe POST! I-au SCOS EMISIUNEA din grila! DA, este vorba chiar despre EA

O celebra prezentatoare TV nu mai apare pe micul ecran, dupa ce emisiunea pe care o prezenta nu a mai fost inclusa in grila de programe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )