Libnet.ro
UNICEF

05:30

Andreea Marin vine in ajutorul victimelor violentei in familie!

ADPM ADPM,
Andreea Marin vine in ajutorul victimelor violentei in familie!

Andreea Marin, prin Fundatia Pretuieste Viata, impreuna cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 Bucuresti, Fundatia Estuar si Asociatia Telefonul Copilului au pus la punct un proiect extrem de complex ce-si propune sa vina in ajutorul victimelor violentei in familie, un fenomen atat de des intalnit in Romania. continuă pe ADPM

Andreea Marin ajuta victimele violentei domestice: E visul meu de a sprijini fiecare romanca sa traiasca o viata demna

Vedeta de televiziune Andreea Marin lanseaza joi, 12 iunie, proiectul Servicii integrate de sprijin pentru victimele violentei in familie si persoanelor cu dizabilitati, alaturi de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 Bucuresti, Fundatia Estuar si Asociatia Telefonul Copilului.

Exclusiv! Andreea Marin ajunge maine la Bucuresti cu Caravana Pretuieste Viata! Va veni si Tuncay?

Andreea Marin poposeste maine la Bucuresti impreuna cu caravana Pretuieste Viata, turneu care se bucura de foarte mare succes si a devenit deja fenomen national. Cu aceasta ocazie, Andreea le-a pregatit o multime de surprize bucurestenilor ce vor lua parte la evenimentul de maine seara de la Cinema Scala. Mai mult, vedeta va fi sustinuta din sala si de sotul ei, Tuncay Ozturk. Iata in continuare ce a declarat Andreea Marin in exclusivitate pentru ADPM.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )