Libnet.ro
UNICEF

07:15

A aparut raportul autopsiei nepotului lui Elvis Presley. Benjamin Keough s-a impuscat in cap, nu in piept, asa cum se credea

B1 B1,
A aparut raportul autopsiei nepotului lui Elvis Presley. Benjamin Keough s-a impuscat in cap, nu in piept, asa cum se credea

Au fost dezvaluite primele rezultate ale autopsiei nepotului lui Elvis Presley, gasit mort duminica dimineata in locuinta, cu o plaga impuscata la nivelul toracelui. Potrivit rapoartelor prezentate. continuă pe B1

Nepotul lui Elvis Presley a murit la 27 de ani. Tanarul Benjamin Keough s-ar fi sinucis

Benjamin Keough a murit impuscat, duminica, primele cercetari aratand ca tanarul de 27 de ani, nepotul lui Elvis Presley, s-ar fi sinucis. Politia investigheaza circumstantele in care s-a produs tragedia, potrivit Mediafax.

Nepotul lui Elvis Presley s-a sinucis. Benjamin semana leit cu bunicul lui celebru

La doar 27 de ani, nepotul regelui RocknRoll s-a sinucis. Benjamin Keough este fiul Lisei Marie, fiica lui Elvis Presley. Nepotul lui Elvis Presley s-a sinucis. Benjamin semana leit cu bunicul lui celebru Nepotul regelui RocknRoll a fost gasit mort de catre autoritati ieri, in casa din Clabasas, California. Duminica dimineata, in jurul orei 6:30 .

Tragedie uriasa! Nepotul lui Elvis Presley a murit la varsta de 27 de ani

Benjamin Storm Keough, fiul Lisei Marie Presley si nepotul lui Elvis Presley, a murit la varsta de 27 de ani din cauza unei rani prin impuscare. in urma cu un an, Lisa Marie a publicat o fotografie in care apare alaturi de toti copiii ei si toata lumea a remarcat cat de mult semana Benjamin cu bunicul lui, marele Elvis.

Nepotul regretatului Elvis Presley a murit. Benjamin Keough s-a sinucis, impuscandu-se in piept

Fiul Lisei Marie Presley, Benjamin Keougha murit la varsta de 27 de ani. El a fost gasit fara viata intr-osuburbie a Los Angeles-ului, California, duminica dimineata. Nepotul lui Elvis.

Nepotul lui Elvis Presley a murit la varsta de 27 de ani

Benjamin Storm Keough, fiul Lisei Marie Presley si nepotul muzicianului Elvis Presley, a murit la varsta de 27 de ani, aparent din cauza unei rani provocate prin impuscare, scrie presa americana.

Nepotul lui Elvis Presley a murit la 27 de ani. Se banuie ca s-a sinucis!

Tragedie in familia Presley! Fiul Lisei Marie a murit la doar 27 de ani. Se crede ca tanarul despre care toata lumea spunea ca seamana incredibil de bine cu regretatul sau bunic, Elvis Presley, s-a sinucis! .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )