Libnet.ro
UNICEF

10:15

Aproape 43 de ani de la Montreal. Nadia Comaneci a petrecut alaturi de unul dintre cei mai cunoscuti americani! Ba chiar i-a atins si muschii... (VIDEO)

B1 B1,
Aproape 43 de ani de la Montreal. Nadia Comaneci a petrecut alaturi de unul dintre cei mai cunoscuti americani! Ba chiar i-a atins si muschii... (VIDEO)

Nadia Comaneci a sarbatorit in avans implinirea a 43 de ani de la Olimpiada din Montreal, atunci cand reusea primul 10 din istoria gimnasticii. Totusi, faimoasa romanca a facut-o intr-o companie cum nu se. continuă pe B1

VIDEO Nadia Comaneci, alaturi de Arnold Schwarzenegger la implinirea a 43 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii

Fosta gimnasta Nadia Comaneci a postat pe contul de Twitter un filmulet in care apare alaturi de celebrul actor Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, romanca mentionand ca intalnirea este un mod perfect pentru a aniversa 43 de ani de la primul 10 pe care l-a primit la Jocurile Olimpice de la Montreal.

Halep, admirata de Nadia: Comaneci a acordat un amplu interviu in prestigiosul LEquipe despre Simona

Daca Nadia Comaneci e o figura emblematica pentru gimnastica, Simona Halep a ajuns la acelasi statut, insa in circuitul feminin de tenis.

Nadia Comaneci, mesaj impresionant pentru Simona Halep

Reactie incredibila, dupa meciul istoric al Simonei Halep la Wimbledon. Nadia Comaneci a transmis un mesaj impresionant pentru Simona Halep. Ne aflam aici la academia de gimnastica Bart Conner cu 100 de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )