Libnet.ro
UNICEF

01:05

ASA CEVA?! Ilinca Vandici a avut iubiti pe care I-A iNTRETINUT! E INCREDIBIL ce putea SA FACA focoasa vedeta pentru niste BANUTI iN PLUS... (GALERIE FOTO)

B1 B1,
ASA CEVA?! Ilinca Vandici a avut iubiti pe care I-A iNTRETINUT! E INCREDIBIL ce putea SA FACA focoasa vedeta pentru niste BANUTI iN PLUS... (GALERIE FOTO)

Ilinca Vandici, gazda show-ului Bravo, ai stil! de la Kanal D, a facut dezvaluiri picante despre viata intima. VEZI AICI GALERIA FOTO Frumoasa vedeta a marturisit ca a avut iubiti pe care i-a. continuă pe B1

Gestul facut de Klaus Iohannis pentru Cristina Topescu. Cei care au mers la capela nu se asteptau la asa ceva

Seful statului a facut gestul in aceasta miercuri. Sicriul cu trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost adus la capela cimitirului Bellu, in jurul pranzului. De asemenea, si mama fostei prezentatoare a ajuns in tara, fiind ajutata de rude sa se deplaseze pana la capataiul vedetei. Gestul facut de Klaus Iohannis pentru Cristina Topescu Klaus .

Un scandal de pomina in Marea Britanie. Pentru asa ceva, pe noi ne-ar fi scos din lumea civilizata

Stiu ca nu se poate sa se utilizeze aceleasi criterii pentru tarile mari si mici. Este evident ca sanctiunile pentru transgresarea valorilor fundamentale se discuta in functie de importanta unei tari si de puterea sa de influenta si nu punand pe prim plan un set de reguli clare, chiar in cazul in care este vorba despre principii continute in legislatii acceptate pe plan international ca principiu de lucru, scrie Cristian Unteanu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )