Libnet.ro
UNICEF

15:00

Asta DA, bomba in showbiz: INCREDIBIL cine este NOUA CUCERIRE a lui Papadopol. Nimeni nu s-ar fi asteptat sa fie o FEMEIE pe cat ce celebra pe atat de... maritata! (FOTO)

B1 B1,
Asta DA, bomba in showbiz: INCREDIBIL cine este NOUA CUCERIRE a lui Papadopol. Nimeni nu s-ar fi asteptat sa fie o FEMEIE pe cat ce celebra pe atat de... maritata! (FOTO)

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au socat lumea showbiz-ului romanesc, dupa ce au anuntat ca divorteaza. Noi detalii ies la iveala despre ce sau mai exaxt cine ar fi provocat ruptura casniciei lor. continuă pe B1

O noua concurenta intra in casa Puterea Dragostei. Cine este Paula si pe cine a pus ochii

O noua concurenta a intrat in Casa Puterea Dragostei pentru a-si gasi sufletul pereche. Daca baietii au fost extrem de surprinsi la vederea acesteia, fetele aflate deja in competitie au fost mai sceptice in ceea ce o priveste pe Paula. Cine este aceasta si pe cine a pus ochii? Cine este noua concurenta de la .

Cine este Oana Carmaciu, actrita principala din serialul Sacrificiul. Noua vedeta Antena 1 este extrem de frumoasa

Oana Carmaciu, tanara care va fi protagonista in Sacrificiul, noul serial de la Antena 1, nu este la prima experienta actoriceasca. Ea este cunoscuta publicului, in urma aparitiilor sale in videoclipurile Carlas Dreams, dar si prin prisma altor seriale tv. Ce rol va juca ea in productia de la Antena 1 si in postura o .

Cazul Caracal: INML a trimis la DIICOT raportul cu privire la oasele din padure. Cine este victima

Misterul in cazul crimelor din Caracal se adanceste tot mai mult. Institutul National de Medicina Legala INML) a trimis la DIICOT raportul cu privire la oasele gasite in padure. Procurorii au emis ulterior un comunicat in care au precizat ca in urma analizelor nu s-a putut evidentia niciun profil ADN, ceea ce inseamna ca victima .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )