Libnet.ro
UNICEF

14:00

Astazi A MURIT! Lacrimi pentru NEA POPA din serialul LA BLOC! DRAMA URIASA la PRO TV!

B1 B1,
Astazi A MURIT! Lacrimi pentru NEA POPA din serialul LA BLOC! DRAMA URIASA la PRO TV!

Actorul Tudorel Filimon a devenitcunoscut pentru rolul lui Nea Popa din serialul La bloc. Din pacate, indragitul actor trece prin momente extrem de dificile. continuă pe B1

LACRIMI SIROAIE pentru NEA POPA din LA BLOC: Astazi A MURIT! VESTEA DEVASTATOARE de la Pro TV

Actorul Tudorel Filimon, cunoscut pentru rolul lui Nea Popa din serialul La bloc, a primit o noua lovitura cumplita.

NEBUNIE la Pro TV! Probleme cu legea pentru celebrul FIRICEL din Las Fierbinti... Detalii INCENDIARE despre audierea lui la DIICOT!

Cuzin Toma, actorul care-l interpreteaza pe celebrul personaj Firicel din serialul Las Fierbinti de la Pro TV, a fost audiat, miercuri, in dosarul in care este cercetat penal pentru ca a fost prins drogat si.

NISTOR, DNA: O copie a dosarului Tel Drum - trimisa Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie

O copie a dosarului Tel Drum, in care este vizat liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost transmisa Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie.

DNA a trimis o copie a dosarului Tel Drum la Sectia speciala pentru anchetarea infractiunilor din Justitie

Calin Nistor, procurorul-sef interimar al DNA, a declarat la bilantul institutiei ca, dupa mai multe solicitari ale Sectiei pentru investigarea magistratilor de a prelua dosarul in care este anchetat Liviu.

Orasul in care ninge pentru prima oara din 1949. Traficul a fost dat peste cap

Las Vegas este unul dintre cele mai calde orase din SUA, insa din 10 februarie a nins deja de patru ori. Nu s-a mai intamplat astadin 1949. Las Vegas se afla in prezent sub avertizare de vreme.

PPU intra in cursa pentru alegerile locale din Bucuresti. Vasile Negrila, candidatul pentru primaria Sectorului 4

Paza sporita in scoli, burse pentru elevii cu medii de peste noua si crearea de spatii verzi sunt prioritatile lui Vasile Negrila, candidatul Partidului Umanist pentru sectorul 4 al Capitalei. Actualul.

Plangere penala pentru Frans Timmermans. Sectia pentru investigarea infractunilor din justitie cere socoteala lui Lazar si prim-vicepresedintelui Comisiei Europene

Prim-vicepresedintele Comisiei Europena Frans Timmermans si Procurorul General al Romaniei Augustin Lazar vor trebui sa se prezinte la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ) ca sa dea cu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )