Libnet.ro
UNICEF

01:05

Audrey Hepburn: adevarul despre cele doua mari iubiri ale sale. Marturisirile barbatului de care ea s-a indragostit pe cand era maritata

Adevărul Adevărul,
Audrey Hepburn: adevarul despre cele doua mari iubiri ale sale. Marturisirile barbatului de care ea s-a indragostit pe cand era maritata

Doua mariaje, mai multe dezamagiri si infidelitati care i-au frant inima. Actrita care a ramas un simbol al elegantei si feminitatii nu a avut o viata sentimentala simpla. Cel dintai barbat care i-a marcat viata a fost o aparitie surprinzatoare la acea vreme. continuă pe Adevărul

Primaria Alba Iulia construieste strandul public si centura de sud-vest din fonduri UE. Cat vor costa cele doua proiecte

Primaria Alba Iulia semneaza accord de parteneriat cu ADR Centru pentru pregatirea a doua proiecte majore de investitii. Este vorba despre baza de agrement de langa Bazinul Olimpic si soseaua de centura de sud-vest.

Siteuri de matrimoniale in Romania. Care sunt cele mai mari si care sunt gratuite

In Romania, pentru persoanele singure, matrimonialele online reprezinta un mod incitant si distractiv prin care pot cunoaste oameni cu care in viata de zi cu zi, cel mai sigur, nu s-ar conecta. Site-urile de profil sunt in numar foarte mare in prezent. Care site-uri sunt gratuite si care sunt cele mai mari site-uri de matrimoniale.

Ancheta Cele mai mari banci din lume, acuzate ca au spalat sume uriase de bani ani de zile

Sume astronomice de bani murdari au trecut ani de zile prin cele mai mari institutii bancare din lume, dezvaluie o investigatie internationala a Consortiului International al Jurnalistilor de Investigatie ICIJ), care denunta insuficientele de reglementare din sectorul bancar.

Adevarul despre plecarea Calinei de la Bravo, ai stil! Celebrities. Dezvaluiri din culisele Kanal D

Una dintre cele mai indragite concurente ale emisiunii de stil de pe Kanal D a decis sa paraseasca show-ul. Motivul este unul la care nu se astepta nimeni. Acesta este adevarul despre plecarea Calinei de la Bravo, ai stil! Celebrities. Adevarul despre plecarea Calinei de la Bravo, ai stil! Celebrities Plecarea Calinei Dumitrescu de la .

Cum deosebesti gripa de coronavirus. Asemanari si deosebiri intre cele doua

In pragul unui nou sezon gripal, este important sa stim care sunt simptomele ce deosebesc infectia cu noul coronavirus de gripa banala. Iata ce semne ar trebui sa te trimita direct la medic. Asemanari si deosebiri intre gripa sezoniera si coronavirus. Cum le poti deosebi Asa cum multi stiu deja, gripa sezoniera si COVID-19 sunt .

Ce emisiune va avea Denise Rifai la Kanal D. S-a aflat acum tot adevarul despre mutarea ei!

Denise Rifai este oficial vedeta Kanal D. Prezentatoarea TV se va afla fata in fata cu o serie de personalitati din diferite domenii de activitate, intr-un memorabil exercitiu de sinceritate. Jurnalista spune despre noul inceput ca este o obligatie personala de a face cea mai buna emisiune dintre cele noi asteptate in aceasta toamna, mai .

Este oficial. Zile libere platite pentru parinti. Care sunt cele doua conditii pe care trebuie sa le indeplineasca

Chiar daca noul an scolar a inceput doar de o saptamana, in multe institutii de invatamant situatia s-a schimbat radical. Pandemia de COVID-19 ridica probleme seriose autoritatilor, dar si parintilor si bunicilor. in doar cinci zile de desfasurare a cursurilor, multe scoli au trecut de la orele de la clasa, la orele online, desfasurate in .

EXCLUSIV Adevarul despre relatia dintre Razvan Simion si noua iubita: Sunt la inceput, dar el nu e pregatit

Razvan Simion, vedeta Antena 1, are o noua iubita si nu se sfieste nici pe departe sa se ascunda, insa relatia lor nu este chiar asa cum cred cei din jur. Nu are o relatie stabila! Au trecut trei luni de cand Razvan Simion a anuntat despartirea de Lidia Buble, pe care a iubit-o extraordinar .

George Burcea, dezvaluiri incendiare! Adevarul despre mariajul cu Andreea Balan. Ce s-a intamplat in 2017

George Burcea, concurent in emisiunea Ferma Oraseni versus Sateni, a facut dezvaluiri despre despartirea de Andreea Balan. Actorul a facut vorbit despre motivul despartirii, precum si de momentul care a dus la separare. George Burcea, dezvaluiri fara perdea despre casatoria cu Andreea Balan. De ce s-a ajuns aici George Burcea numai are nimic pentru Andreea .

Catalin Scarlatescu, adevarul despre debutul in televiziune. Ce a recunoscut vedeta Antena 1

Pentru multi numele lui Catalin Scarlatescu este sinonim cu Chefi la Cutite, emisiunea concurs de cooking de la Antena 1. Alaturi de ceilalti doiparteneri, Sorin Bontea si Florin Dumitrescu, celebrul Chef face deliciul multor fani. Catalin Scarlatescu, adevarul despre debutul in televiziune Celebrul chef, pe cat de impunator si fioros pare, pe-atat de emotionat a .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )