Libnet.ro
UNICEF

08:45

Augustin Viziru a castigat 50.000 de euro la Ferma. Ce va face cu banii!

ADPM ADPM,
Augustin Viziru a castigat 50.000 de euro la Ferma. Ce va face cu banii!

Asa cum se zvonea deja de ceva vreme, Augustin Viziru este castigatorul sezonului din acest an al reality show-ului Ferma de la Pro TV. Iata ce va face cu premiul in valoare de 50. 000 de euro! . continuă pe ADPM

Ce va face Augustin Viziru, castigatorul de la Ferma 2020, cu premiul de 50.000 de euro. A fost atat de sincer

Cel de-al cincilea sezon Ferma s-a incheiat joi seara, 3 decembrie. Augustin Viziru, castigatorul Ferma 2020: Oraseni vs. Sateni, a dezvaluit ce va face cu premiul de 50. 000 de euro, spre surprinderea tuturor. Augustin Viziru, cel de-al cincilea castigator Ferma Joi seara, telespectatorii au urmarit cu sufletul la gura finala show-ului Ferma 2020. Oraseni vs.

Ce vrea sa faca Augustin Viziru cu banii castigati la Ferma. Actorul a decis unde va cheltui premiul de 50.000 de euro

Augustin Viziru este fericitul castigator al editiei din acest an Ferma: Oraseni vs. Sateni, iar intr-un interviu, actorul a marturisit si ce vrea sa faca cu banii pe care ii va primi in urma.

Cum l-a ajutat Neti Sandu pe Augustin Viziru sa castige Ferma 2020

S-a aflat cum l-a ajutat Neti Sandu pe Augustin Viziru sa castige Ferma 2020. Augustin Viziru este marele castigator al Ferma, show difuzat de PRO TV, precum si al premiului de 50. 000 de euro. De asemenea, finala difuzata joi seara a fost momentul destainuirilor cutremuratoare. Dupa ce a pus mana pe trofeu, actorul a povestit .

Augustin Viziru, castigatorul emisiunii Ferma.Oraseni vs Sateni. Din pacate, a suferit o mica accidentare

Augustin Viziru este fericitul castigator al showuluiTV Ferma. Oraseni vs Sateni. Actorul a invins-o peElena Chiriac, in ultima editie a emisiunii si a pus mana pe marele premiu de50. 000 de.

S-a decis castigatorul de la Ferma dupa o lupta stransa intre Augustin Viziru si Elena Chiriac

S-a decis castigatorul noului sezon din Ferma dupa o finala plina de suspans si probe care i-au pus la grea incercare pe cei 4 concurenti.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2675 seconds )