Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ce avere are Dani Mocanu. Cu ce se ocupa acesta inainte sa isi lanseze cariera muzicala

B1 B1,
Ce avere are Dani Mocanu. Cu ce se ocupa acesta inainte sa isi lanseze cariera muzicala

Celebru pe Youtube pentru piesele cu mesaj controversat, cantaretul de manele Dani Mocanu a adunat o avere impresionanta din muzica. Cu toate acestea, putini stiu cu ce se ocupa artistul inainte de a porni pe. continuă pe B1

Cati ani are Dani Mocanu? Varsta manelistului care o scandalizat Romania cu imaginile incluse in ultimul videoclip postat pe YouTube

Dani Mocanu este in centrul unei controverse, fiind vizat intr-un dosar penal pentru rele tratamente aplicate animalelor. Unul dintre cei mai cunoscuti manelisti din Romania, Mocanu a reusit sa stranga o avere.

Perchezitii la domiciliul cantaretului Dani Mocanu in legatura cu videoclipul in care apare alaturi de un leu

Politisti din cadrul IPJ Arges, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti, efectueaza, miercuri, trei perchezitii - doua in Stefanesti, judetul Arges, si una in judetul Ilfov, la cantaretul Dani Mocanu, in legatura cu filmarea videoclipului in care acesta apare alaturi de un leu.

Dani Mocanu, probleme iar cu politia din cauza ultimului videoclip. Romania, revoltata de gestul lui

Val de indignare si revolta in Romania. Dani Mocanu are probleme mari din cauza ultimului videoclip. Toata lumea il critica pentru gestul facut de dragul grandomaniei. Dani Mocanu, dur criticat de romani Cu aproape 4,5 milioane de vizualizari in doar cateva zile, videoclipul piesei Stop Romania a starnit revolta in randul romanilor. Drept urmare, Dani .

Dani Mocanu, mesaj plin de tupeu pentru Marcel Vela. Ce ii cere: A trimis pe capul meu niste amatori

Videoclipul in care apare un leu ranit nu a ramas fara repercursiuni. Dupa ce internautii au cerut autoritatilor sa ia masuri, Dani Mocanu a transmis un mesaj plin de tupeu pentru Marcel Vela. Iata ce ii cere manelistul Ministrului Afacerilor Interne. Ce vrea Dani Mocanu de la Marcel Vela Politistii au facut miercuri perchezitii la .

Dani Mocanu, cu politia la usa miercuri dimineata. Ce cautau frenetic in casa lui

Dani Mocanu s-a trezit cu politia la usa in cursul zilei de miercuri, 25 noiembrie. in cautarea a ce erau oamenii legii? Locuinta celebrului manelist a fost asaltata de polittisti pentru a putea identifica vinovatul in scandalul momentului. Dani Mocanu, cu politia la usa in aceasta dimineata. Ce cautau oamenii legii? Celebul manelist s-a trezit .

Ce a spus Emily Burghelea dupa scandalul in care este implicat Dani Mocanu. Reactia surpriza a fostei asistente

Emily Burghelea intervine in scandalul imens creat dupa imaginile cu leul lovit aparut in recentul clip al lui Dani Mocanu. Fosta asistenta de la Acces Direct si-a pierdut cativa fani in urma reactiei avute. Emily Burghelea, reactie in scandalul lui Dani Mocanu cu leul lovit din clipul lui Fosta asistenta de televiziune a intervenit in .

Manelistul Dani Mocanu, dosar penal dupa ce a filmat cu un leu ranit

Manelistul Dani Mocanu nu doar ca a iscat un scandal de proportii odata cu lansarea noului clip, ci chiar i s-a deschis dosar penal dupa ce a filmat cu un leu ranit. Iata aici detaliile.

VIDEO Ironiile lui Dani Mocanu la adresa politistilor: Dar unde e leul? Ce indicii cauta oamenii legii

Trei perchezitii au loc miercuri in dosarul in care se fac cercetari dupa ce un leu plin de rani a aparut intr-un clip al lui Dani Mocanu. Animalul nu a fost gasit, insa, intre timp, pe Facebook, cantaretul de manele face ironii la adresa oamenilor legii.

Dani Mocanu s-a trezit cu mascatii acasa. Perchezitiile vizeaza detinerea leului ranit din videoclipul manelistului

In aceasta dimineata, politistii din Stefanesti, impreuna cu luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Arges, desfasoara perchezitii domiciliare in judetele Arges si Ilfov, in cadrul dosarului deschis dupa ce un leu plin de rani a aparut intr-un clip al lui Dani Mocanu.

Perchezitii la manelistul Dani Mocanu. Politistii cauta leul ranit folosit intr-un videoclip

Perchezitii de amploare mieruri dimineata, in dosarul penal deschis dupa ce un leu ranit apare in videoclipurile manelistului Dani Mocanu. Politisti din cadrul IPJ Arges, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti, efectueaza cercetari in trei locatii din Arges si Ilfov.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )