Libnet.ro
UNICEF

16:16

Avril Lavigne, celebritatea cea mai periculoasa de pe internet

Adevărul Adevărul,
Avril Lavigne, celebritatea cea mai periculoasa de pe internet

Un studiu realizat de compania americana de software pentru securitate cibernetica McAfee a desemnat-o pe cantareata canadiana de pop-rock Avril Lavigne 32 de ani) drept cea mai periculoasa celebritate a anului 2017 din punct de vedere al riscurilor legate de cautarea numelui ei pe internet. continuă pe Adevărul

Caru' cu vedete: Ce provocare i-a lansat Paul lui Despot, dupa Vocea Romaniei: Sa vedem care e mai bun; Avril Lavigne este cea mai periculoasa celebritate in mediul online anul acesta; Inregistrare compromitatoare cu Maria Constantin. Fostul sot ameninta

Fiul lui Van Damme, arestat pentru posesie de droguri. Fiul celebru al lui Jean-Claude Van Damme a fost arestat, in urma cu cateva zile, pentru suspiciunea de amenintare al unui coleg. Lora a fost o fata saraca. Multe luni a purtat acelasi trening, castigat la un concurs in Bucuresti. In prezent este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi si in acelasi timp una care isi poate satisface.

Stelian Tanase: Asistam la cea mai periculoasa amenintare pentruordinea constitutionala dupa1989, daca Dragomir nu minte. Coldea atenta la ea

Istoricul Stelian Tanase crede ca, daca, intr-adevar, dezvaluirile fostului ofiter SRI Daniel Dragomir sunt adevarate, asitam la cea mai periculoasa amenintare pentru ordinea constitutionala din Romania de dupa Revolutie.

De ce e periculos sa o cautam pe Avril Lavigne pe internet

Compania de software pentru securitate cibernetica McAfee a desemnat-o pe Avril Lavigne cea mai periculoasa celebritate din 2017, din cauza riscurilor potentiale legate de cautarea numelui ei online, relateaza mart.

Stelian Tanase, despre dezvaluirile facute de fostul adjunct al lui Coldea: Cea mai periculoasa amenintare pentru ordinea constitutionala din Romania dupa 1989

Colonelul in rezerva, Daniel Dragomir, a facut in ultimele zile numeroase dezvaluiri despre perioada in care a petrecut-o in SRI in subordinea lui Florian Coldea si despre implicatiile.

Faze tari: Mai multe texte scrise in limbi disparute au fost descoperite in cea mai veche biblioteca din lume; Politistii britanici au arestat o lebada. Infractiunea comisa de inaripata; Acte de bravura pe Crucea Caraiman

Cercetatorii au descoperit o exoplaneta extrem de stranie si intunecata. Un nou studiu a gasit ca cea mai mare parte din lumina care ajunge pe planeta nu este reflectata, facand ca gigantul gazos sa apara. China: Un templu budist de 2. 000 de tone a fost deplasat cu 30 de metri. Cladirea principala a unui templu budist cu o vechime de 135 de ani, aflat in Shanghai, a fost deplasata pe o distanta de 30 de metri pentru a.

Rom Waste Solutions - cea mai mare si mai moderna statie de tratare si sortare automata a deseurilor municipale din Europa de Est

Bucurestiul are, incepand de astazi, cea mai mare si mai moderna statie de tratare si sortare automata a deseurilor municipale din Europa de Est. Investitia, care se ridica la 10 milioane de euro, v.

Cine este, in prezent, cea mai varstnica persoana din lume VIDEO

Japoneza Nabi Tajima, in varsta de 117 ani si 45 de zile, din insula Kikai, a fost recunoscuta luni drept cea mai varstnica femeie din lume, dupa ce vineri, decesul de vineri al jamaicanei Violet Brown, tot in varsta de 117 ani.

Concurs pentru cea mai mare lucrare murala din interiorul Cetatii Brasovului

Zidul Manastirii Franciscane va deveni o adevarata galerie de arta in aer liber. Va fi cea mai mare pictura murala din Brasov.

Clipe de panica pentru Mihai Morar: Am tras cea mai mare speriatura ieri

Realizatorul Mihai Morar a povestit clipele de panica prin care a trecut in cursul zilei de duminica, dupa ce vremea a facut prapad in Vestul tarii. Am tras cea mai mare speriatura ieri.

Clipe de panica pentru Mihai Morar: Am tras cea mai mare sperietura

Realizatorul Mihai Morar a povestit clipele de panica prin care a trecut in cursul zilei de duminica, dupa ce vremea a facut prapad in Vestul tarii. Am tras cea mai mare sperietura ieri.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )