LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Bianca Andreescu, invitata in emisiunea lui Jimmy Fallon: campioana de la US Open a starnit hohote de ras cand a dezvaluit ce star si-ar dori sa o felicite
 • Dupa ce a devenit prima sportiva din Canada care a castigat trofeul US Open, Bianca Andreescu (19 ani) a fost invitata in emisiunea lui Jimmy Fallon, The Tonight Show, de la NBC, unde l-a invatat pe simpaticul realizator o schema cu racheta si a dezvaluit de la ce star si-ar dori sa primeasca felicitari.
  Adevarul.ro - 11 Sep 2019, 13:18

  Citeste articolul complet:
  Bianca Andreescu, invitata in emisiunea lui Jimmy Fallon: campioana de la US Open a starnit hohote de ras cand a dezvaluit ce star si-ar dori sa o felicite


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Monden in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.499 sec.