Libnet.ro
UNICEF

19:15

Bianca Dragusanu, sugrumata de Alex Bodi intr-o parcare. Imaginile sunt de-a dreptul socante

B1 B1,
Bianca Dragusanu, sugrumata de Alex Bodi intr-o parcare. Imaginile sunt de-a dreptul socante

Bianca Dragusanu a trecut din nou prin clipe de cosmar. Controversatablondina a fost agresata de partenerul ei de viata in parcarea unui renumit restaurant din Bucuresti. Imaginile sunt de-a dreptul. continuă pe B1

Cum s-au impacat, de fapt, Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Au fost doua cereri vitale

Bianca Dragusanu si Alex Bodi sunt in pline negocieri! Ce se intampla in relatia unuia din cel mai controversat cuplu din showbiz-ul romanesc si ce cereri vitale si-au adresat pentru a putea reincepe relatia? Bianca Dragusanu si Alex Bodi, din nou impreuna? Negocierile dintre vedete Divortul si ulterior despartirea definitiva s-a transformat intr-o noua impacare .

Bianca Dragusanu, adevarul despre agresiunea lui Alex Bodi din parcare. De ce a strans-o de gat, de fapt

Au fost imagini socante facute publice in aceasta dimineata cu Bianca Dragusanu si Alex Bodi, care au fost surprinse de paparazzi Spynews. ro in urma cu putin timp. Pe imagini, vedeta e bruscata de afacerist, dar iata ca acum cei doi vin cu prima reactie in acest sens. Bianca Dragusanu, adevarul despre agresiunea lui Alex Bodi .

Bianca Dragusanu, agresata in parcare de prietenul lui Alex Bodi! Ce facea el in tot acest timp

Nou episod dramatic in viata Biancai Dragusanu! Nici bine nu a venit soarele pe strada ei dupa ce s-a impacat cu Bodi ca deja norii s-au napustit asupra peisajului. Blondina a fost agresata de un prieten de-al afaceristului. Ce facea partenerul ei in acest timp? Bianca Dragusanu, agresata de prietenul lui Alex Bodi. Cum s-a .

Bianca Dragusanu, prima reactie dupa impacarea cu Alex Bodi. De ce s-au despartit, de fapt, cei doi: abia acum s-a aflat adevarul

Bianca Dragusanu continua telenovela despartirilor si a impacarilor cu Alex Bodi. in urma cu cateva zile aflam de noua cucerire a vedetei. Ziua de astazi a adus noi informatii. Se pare ca Bianca s-ar fi impacat, inca odata, cu Alex Bodi. Bianca Dragusanu, prima reactie dupa impacarea cu Alex Bodi Pe 1 septembrie Bianca Dragusanu .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )