Libnet.ro
UNICEF

10:45

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit. E cea mai buna decizie!

ADPM ADPM,
Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit. E cea mai buna decizie!

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit dupa cinci ani de relatie. Cei doi considera ca decizia este cea mai buna in acest moment al existentei lor si ca isi vor creste copilul impreuna. Ramane de vazut cat de matur vor trata acest subiect. Iata ce declara! . continuă pe ADPM

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit. Declaratiile celor doi: Vom ramane prieteni FOTO

Bianca Dragusanu si Victor Slav, care au impreuna o fetita de doi ani, s-au despartit. Potrivit declaratiilor pentru o emisiune de televiziune, cei doi vor ramane prieteni, iar decizia a fost luata de comun acord.

Adevarul despre despartirea dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav: Nici nu se mai bagau in seama

Bianca Dragusanu si Victor Slav nu mai formeaza un cuplu, iar relatia lor, indiviata de multi din showbizul romanesc, a ajuns la sfarsit. Citeste continuarea pe.

Primele declaratii in SCANDALUL MOMENTULUI: De ce s-au despartit, de fapt, Bianca Dragusanu si Victor Slav

Bianca Dragusanu si Victor Slav au facut primele declaratii si au confirmat ca au ales sa mearga pe cai separate, dar au precizat ca raman in relatii bune. insa, au lasat motivele despartirii lor.

E SCANDALUL MOMENTULUI! ADEVARUL despre despartirea dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit! Informatiile par a fi confirmate de faptul ca blonda si-a sters de pe conturile sale toate pozele cu tatal copilului ei. Mai mult, ea a fost la mare insotita.

BOMBA BOMBELOR! Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au spus ADIO! Blondina l-a inlocuit DEJA! INCREDIBIL cu cine a petrecut pe LITORAL

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit! Dovada: pe conturile personale de socializare, cei doi nu au mai postat, in ultimul timp nicio fotografie in care apar impreuna, desi obisnuiau sa faca acest.

BOMBA BOMBELOR! Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au spus ADIO! Blondina l-a inlocuit DEJA! INCREDIBIL cu cine a petrecut pe LITOREAL

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit! Dovada: pe conturile personale de socializare, cei doi nu au mai postat, in ultimul timp nicio fotografie in care apar impreuna, desi obisnuiau sa faca acest.

Nici nu s-au despartit bine, iar Bianca Dragusanu s-a aruncat in bratele altui barbat! (FOTO)

Despartirea dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav a socat lumea mondena. De cand au anuntat separarea, Bianca incearca sa-si ocupe timpul si merge la sala. in weekend, Bianca Dragusanu a fost.

Bianca Dragusanu, prima aparitie TV dupa ce a anuntat despartirea de Victor Slav. Naucitor ce a spus

Bianca Dragusanu a avut astazi prima aparitie TV, dupa ce s-a aflat ca nu mai formeaza un cuplu cu Victor Slav, cel cu care are un copil. Citeste continuarea.

24IT. Care este cea mai buna camera de actiune pentru vacante

Cu gandul la vacanta, Iulia Nagy si Laurentiu Matache le-au prezentat telespectatorilor care este cea mai buna camera de actiune pentru ca imaginile din vacanta sa fie unice si de neuitat. Este vorba despre.

Eurostat: Romania - cea mai mare inflatie din UE

Rata inflatiei anuale de la noi s-a situat la 4,6%, potrivit Biroului de Statistica al UE * BNR: Dinamica ascendenta a ratei anuale a inflatiei contrabalanseaza evolutiile favorabile ale altor indicatori macroeconomici financiari Tara noastra a inregistrat, in luna mai a anului curent, cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europeana, respectiv 4,6%, aceasta fiind urmata de Estonia, cu 3,1%, arata un raport publicat, vineri, de Biroul de Statistica al Uniunii Europene Eurostat).

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )