Libnet.ro
UNICEF

14:30

Bietul Florin Piersic! DESPARTIRE GREA pe scena TEATRULUI ROMANESC! Din pacate, INFORMATIA a fost CONFIRMATA

B1 B1,
Bietul Florin Piersic! DESPARTIRE GREA pe scena TEATRULUI ROMANESC! Din pacate, INFORMATIA a fost CONFIRMATA

Florin Piersic este unuldintre cei mai indragiti actori din Romania! Rolurile interpretate de el au ramas in memoria tuturor romanilor. A jucat in multe filme celebre, dar si piese de teatru. continuă pe B1

Bietul Florin Piersic! DESPARTIRE SOC pe scena TEATRULUI ROMANESC! Din pacate, INFORMATIA a fost CONFIRMATA

Florin Piersic este unuldintre cei mai indragiti actori din Romania! Rolurile interpretate de el au ramas in memoria tuturor romanilor. A jucat in multe filme celebre, dar si piese de teatru.

LACRIMI pe SCENA TEATRULUI ROMANESC! Bietul FLORIN PIERSIC... Este STIREA zilei

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiti si mai apreciati actori din Romania! Marele actor este foarte activ pe retelele sociale. De curand, chiar el a publicatun mesaj surprinzator pe.

INIMA lui Jean Paler A CEDAT! TRAGEDIE pe scena teatrului romanesc! VESTEA care a iNGROZIT Romania!

Jean Paler este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati actori din Romania! DRAMA TOTALA LA PRO TV! LACRIMI PENTRU FLORIN BUSUIOC! S-A iNTAMPLAT PE MASA DE OPERATIE! IMAGINI GREU DE PRIVITGALERIE.

CUTREMURATOR: Acesta este ULTIMUL MESAJ al lui Florin Piersic: Romania, iN LACRIMI!

Are 83 de ani si urca in continuare pe scena cu zambetul pe buze. De Florii, cand si-a aniversat ziua numelui, marele actor Florin Piersic a transmis un mesaj pe contul de socializare. E foarte frumos ca.

Florin Piersic, surpriza pentru Viorica Dancila, la Antena 3

Florin Piersic i-a transmis duminica un mesaj premierului Viorica Dancila, cu ocazia zilei onomastice. ii transmit salutari, toate cele bune. Sa mearga cat se poate spre binele acestui neam exceptional.

Mesajul emotionant al lui Florin Piersic, pentru toti romanii, in zi de sarbatoare

Mesaj emotionant pentru romani de la cel mai iubit actor, sarbatorit astazi. Florin Piersic vorbeste cu emotie despre dragostea de tara si despre speranta, cel mai frumos cuvant pe care il cunoaste.

Dragnea, ironizat pe scena Teatrului de Comedie: actorii au parodiat iesirea nervoasa de la Suceava a liderului PSD VIDEO

Actorii Teatrului de Comedie au ironizat iesirea furioasa a lui Liviu Dragnea la adresa unui roman, caruia i-a spus ca este un nimic.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )