Libnet.ro
UNICEF

08:45

Blestemul nuntilor in aer liber! Cuplurile din showbiz care au divortat la scurt timp dupa ce s-au luat sub cerul liber (FOTO)

B1 B1,
Blestemul nuntilor in aer liber! Cuplurile din showbiz care au divortat la scurt timp dupa ce s-au luat sub cerul liber (FOTO)

Nuntile in aer liber par a fi blestemate. Mai multe cupluri care au facut cununia religioasa sub cerul liber s-au despartit la putin timp de la oficializare. Cel mai recent caz este al Mariei Toader si. continuă pe B1

Un prim concert din cadrul Perlelor lui Doga a avut loc in aer liber la Castel Mimi

Maestrul Eugen Doga a cantat si a incantat publicul, in seara zilei de duminica, 20 august, intr-un recital de exceptie, sustinut in aer liber la Castel Mimi. Evenimentul a fost organizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Culturii si Cercetarii.

Premierul Tudose: ANAF a demarat verificari la doua din bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit

Premierul Mihai Tudose a declrat duminica seara ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a inceput verificarile la doua dintre bancile mari din Romania care nu sunt pe profit pentru a.

Bucatarie in aer liber pe platoul de sub Tampa. Chef Foa va asteapta sa va delectati cu preparate inedite

Gurmanzii sunt invitati sub Tampa in acest sfarsit de saptamana pentru a gusta preparate delicioase din bucatariile lumii. Chef Foa va va incanta cu retete inedite.

Dexonline.ro sau DEX-ul din biblioteca? Care sunt diferentele (P)

Exista doua tipuri de vorbitori de limba romana. Aceia care vorbesc si scriu in romana si aceia care vorbesc si scriu corect in romana. Cea de-a doua categorie a auzit cu siguranta de DEX, cel mai complex dictionar explicativ al limbii romane. Si nu doar ca au auzit, insa oamenii acestia chiar verifica acele cuvinte pe a caror definitie nu o stiu sau de a caror forma de plural nu sunt siguri, de exemplu.

Teroare in Barcelona: Imamul din grupul care a pregatit atentatele este mort

Imamul Abdelbaki Es Satty, suspectat ca fiind liderul celulei teroriste ce a organizat atacurile din Barcelona si din statiunea Cambrils, a murit in explozia unei case din Alcanar, potrivit AFP, citat de Hot.

Imamul din grupul care a pregatit atentatele de la Barcelona si Cambrils este mort, a anuntat politia

Imamul Abdelbaki Es Satty, suspectat ca ar fi liderul celulei teroriste care a organizat atacurile de la Barcelona si din statiunea vecina Cambrils, a murit in explozia unei case din localitatea Alcanar, a anuntat, luni seara, seful politiei catalane.

Spania: Imamul din grupul care a pregatit atentatele este mort (politia)

Imamul Abdelbaki Es Satty, suspectat ca ar fi putut fi liderul celulei teroriste care a organizat atacurile de la Barcelona si din statiunea vecina Cambrils, a murit in explozia unei case din localitatea Alcanar, a anuntat luni seara seful politiei catalane, citate de AFP.

Mihai Tudose: ANAF a demarat verificari la doua din bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a demarat verificari la doua dintre bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit, pentru a vedea ce se intampla acolo, a declarat duminica seara, la Antena 3, premierul Mihai Tudose. Acesta a adaugat ca, din 36 de banci cu activitate in Romania, 18 sunt pe profit si 18 nu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )