Libnet.ro
UNICEF

14:15

BOMBA! De ce va fi operat Florin Busuioc, DIN NOU! Ce I-AU GASIT medicii la inima: ADEVARUL despre STAREA lui e ALTUL

B1 B1,
BOMBA! De ce va fi operat Florin Busuioc, DIN NOU! Ce I-AU GASIT medicii la inima: ADEVARUL despre STAREA lui e ALTUL

In urma cu mai bine de o saptamana, Florin Busuioc a facut infarct si a ajuns la spital. El s-a prabusit chiar pe scena teatrului din Craiova si a fost resuscitat de colegii sai si de medicii de pe ambula. continuă pe B1

Informatii de ULTIMA ORA despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc. Din pacate

Florin Busuioc a declarat ca isi aminteste ce s-a intamplat in ziua cand i s-a facut rau si a facut infarct la sfarsitul piesei de teatru, pe scena din Craiova. Din pacate, acesta inca se afla in.

Informatii de ULTIMA ORA despre Florin Busuioc. Din pacate, indragitul prezentator de la PRO TV

Florin Busuioc a declarat ca isi aminteste ce s-a intamplat in ziua cand i s-a facut rau si a facut infarct la sfarsitul piesei de teatru, pe scena din Craiova. Din pacate, acesta inca se afla in.

Busu va fi operat din nou saptamana aceasta

Florin Busuioc, cel cunoscut de public drept Busu, va fi operat din nou saptamana aceasta, dupa interventia chirurgicala de acum doua saptamani, cauzata de infarct.

Actorul Florin Busuioc mai ramne internat cteva zile / Surse medicale: i va fi montat un nou stent

Actorul Florin Busuioc va mai ramane internat cateva zile la Institutul pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu, surse medicale declarand pentru Mediafax ca acesta va fi supus unei proceduri de montare a unui al doilea stent, la inceputul saptamanii viitoare.

Primele declaratii ale lui Florin Busuioc dupa infarctul suferit! Si-a amintit tot ce s-a intamplat in acea zi

Florin Busuioc a facut primele declaratii dupa ce a suferit un infarct in urma cu aproximativ doua saptamani. Prezentatorul meteo isi aminteste tot ce s-a petrecut la Craiova, momentul cand s-a prabusit di.

Florin Busuioc va fi supus saptamana viitoare unei noi interventii chirurgicale

Actorul Florin Busuioc va fi supus, la inceputul saptamanii viitoare, unei noi interventii chirurgicale, medicii urmand sa-i monteze un al doilea stent, scrie Mediafax citand surse medicale. Busu se.

Florin Busuioc a fost externat din spital

Florin Busuioc este intr-o stare de sanatate care le-a permis doctorilor sa ia decizia de a-l externa. Medicii au hotarat ca prezentatorul tv este in afara oricarui pericol si poate sa mearga acasa numai.

Florin Busuioc poate fi externat. Ce interdictii are pentru a nu suferi un alt infarct

Actorul Florin Busuioc 56 de ani) poate fi externat din spital dupa ce in urma cu doua saptamani a suferit un infarct. Se pare ca medicii au decis ca starea lui este stabila si se afla in afara oricarui pericol.

Detalii de ultima ora despre starea lui Florin Busuioc: Ce se intampla cu indragitul actor

Florin Busuioc se afla in afara oricarui pericol, iar medicii au decis ca acesta va fi externat in curand din spital, informeaza Wowbiz. ro. in varsta de 56 de ani, actorul a suferit in urma cu mai bi.

Stirile ProTV: Legea darii n plata s-ar putea modifica din nou. Patania unei femei care a luat n 2007 un credit n franci elvetieni

Legea darii in plata, adoptata acum 2 ani, s-ar putea modifica din nou, dupa ce in Parlament au fost depuse recent mai multe amendamente. Cativa parlamentari anunta conditii mai clare pentru oamenii care vor sa dea casa bancii si sa scape de creditele pe care nu le mai pot duce.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )