Libnet.ro
UNICEF

18:00

Care este legatura NEASTEPTATA dintre diabet si cafea

B1 B1,
Care este legatura NEASTEPTATA dintre diabet si cafea

Un consum regulat de cafea reduce riscul aparitiei de diabet de tip 2 cu aproximativ 30% sugereaza O analiza a 30 de studii. O noua analiza a examinat o serie de studii stiintifice, bazate pe o populatie. continuă pe B1

Care este cea mai buna ora la care sa faci amor! N-ai fi ghicit niciodata!

Un expert in relatii sexuale si hormoni a dezvaluit care este cea mai buna ora la care sa faci amor, contrazicand idei generale despre cum sa obtii partide de neuitat. Potrivit lui Alisa Vitti, autoarea.

iCCJ a decis: Anuntul instantei in dosarul in care este judecat Radu Mazare

Judecatorii de la Curtea Suprema au amanat pana la 28 iunie sentinta in dosarul in care Radu Mazare si fratele sau Alexandru sunt judecati pentru luare de mita si fals in declaratii in legatura cu.

UE sub ASALTUL migrantilor: Care este destinatia preferata a refugiatilor

Uniunea Europeana pare sa nu mai faca fata afluxului de migranti. Un raport publicat de Frontex, agentia europeana pentru controlul frontierelor, arata ca Grecia este tara din UE care a inregistrat.

Cea mai simpla dieta de vara! Care este singurul fruct care te ajuta sa slabesti spectaculos

Multe femei tin la dieta si isi doresc sa slabeasca pentru a arata cat mai bine vara. Astfel, acestea renunta la carne, optand in schimb pentru legume si fructe, care au mai putine calorii si care le.

Care este cel mai apreciat deset si ce beneficii are asupra organismului

Desi intra in categoria bombelor calorice, halvaua este un desert foarte apreciat, acesta fiind un produs natural, vegan, satios cu efecte antioxidante, tonice si remineralizante. Astfel, halvaua, consumata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )