Libnet.ro
UNICEF

22:00

Care sunt cele mai ciudate preferinte culinare are Reginei Elisabeta si ce preparat este interzis la cinele regale

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai ciudate preferinte culinare are Reginei Elisabeta si ce preparat este interzis la cinele regale

De-a lungul deceniilor, suverana Marii Britanii a participat si a organizat numeroase dineuri cu fast. insa regulile gourmet impuse de ea vor ramane in istorie. Desi extrem de conservatoare in preferintele culinare, preferand bucataria britanica clasica, aceasta era recunoscuta pentru anumite obiceiuri mai putin conventionale. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai comune nume de familie din Romania

Multe dintre numele de familie sunt legate de zona geografica din care au provenit stramosii nostri Munteanu, Olteanu, Vranceanu, Moldoveanu etc. ) dar si de meseriile pe care le-au avut acestiaFieraru, Gradinaru, Moraru, Cojocaru, Oieru, Tunaru etc.

Bugetul UE pentru redresare: Mecanismul de redresare si rezilienta de 560 milioane de euro va ajusta cele mai afectate state

Elementul central al planului de redresare al UE va fi un nou Mecanism de redresare si rezilienta. Scopul mecanismului este acela de a sprijini investitiile si reformele care sunt esentiale pentru o redresare durabila, de a imbunatati rezilienta economica si sociala a statelor membre si de a sprijini tranzitia verde si tranzitia digitala.

Cristoiu, teorie-bomba. Care sunt dedesubturile conflictului din PNL intre gruparile Ludovic Orban si Rares Bogdan

Jurnalistul si publicistul Ion Cristoiu dezvaluie care sunt dedesubturile conflictului din PNL intre gruparile Ludovic Orban si Rares Bogdan, afirmand ca zazania intre cele doua tabere este rezultatul luptei pentru putere in partid si in stat, o meteahna veche a politicienilor romani.

Top 10 cele mai piratate filme: ce au descarcat romanii de pe torrent in starea de alerta

Cei de la TorrentFreak si-au facut un obicei din a publica un clasament saptamanal cu top 10 cele mai piratate filme de pe site-urile de torrent. Aceasta este cea mai recenta editie. Conform.

Planul UE de redresare economica. Romania primeste una din cele mai mari sume

Romania va primi una din cele mai mari sume prin giganticul plan european de redresare economica in valoare de pana la 750 de miliarde de euro prezentat miercuri de presedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen.

Sfat de sanatate: Ce este o urgenta stomatologica si care sunt noile reguli in cabinete

Daca nu ati avut probleme dentare in timpul starii de urgenta, va puteti considera fericiti. insa ar trebui totusi sa stim ce reprezinta o urgenta atunci cand vine vorba de dantura. Dentistul Ada Epistatu a vorbit la la Sfat de sanatate cu Andreea Cigolea despre cand este necesar sa mergem la cabinetul stomatologic si care sunt noile reguli in cabinete.

Care sunt beneficiile shake-urilor proteice pentru femei?

Care sunt beneficiile shake-urilor proteice pentru femei?.

Cum sa faci cele mai bune crutoane: 4 retete savuroase

Sunt delicioase in nenumarate preparate, sunt foarte satioase comparativ cu painea proaspata si sunt usor de preparat. in plus, eviti risipa alimentara folosind painea veche pe care, cel mai probabil, ai fi aruncat-o.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Ceasul

Politistul: - Cat e ceasul? Trecatorul: - E 10 si 10 Politistul: - Bahh, nu face misto de mine, ca te troznesc. - Zi direct 20, ca nu sunt prost .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Medicul

Alo, mama, nu te speria, te rog sa nu intri in panica, nu e nimic grav, dar sunt la spital! Manole, esti medic de zece ani, nu mai spune asta de cate ori ma suni .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )