Libnet.ro
UNICEF

05:30

Casa lui Elvis Presley, mai ieftina decat cel mai scump apartament din Bucuresti

ADPM ADPM,
Casa lui Elvis Presley, mai ieftina decat cel mai scump apartament din Bucuresti

Casa din Palm Springs in care Elvis Presley si Priscilla si-au petrecut luna de miere se vinde de trei ori mai ieftin decat cel mai scump apartament din Bucuresti. Iata aici detaliile. continuă pe ADPM

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Aproape in fiecare zi numarul persoanelor care se vindeca e mai mare decat al celor care se infecteaza

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, joi, dupa o vizita de lucru la Spitalul Metropolitan Monza, ca aproape in fiecare zi numarul celor care se vindeca a ajuns sa fie mai mare decat al celor care se in.

Vremea mai rece decat de obicei si pandemia vor scumpi energia si gazele naturale in Europa

Pretul energiei si al gazului ar putea creste in Europa, avand in vedere temperaturile mai scazute decat de obicei pentru aceasta perioada si restrictiile care tin oamenii in case. Scaderea.

Coronavirus: De ce este al doilea val din Europa de Est mult mai rau decat primul?

Intre cele doua valuri, estul si-a relaxat masurile mai mult decat vestul si a fost apoi mai putin dornic sa le reimpuna. Europa de Est a pierdut castigurile din primavara si apoi a repetat greselile facute de vest in primavara: a asteptat pana cand cazurile si decesele au scapat de sub control, inainte de a impune controale, scrie The Conversation.

Celentano, mesaj dureros de adevarat de Ziua Nationala: Intri in spital mai bolnav decat ai intrat VIDEO

Celentano din serialul Las Fierbinti revine in atentia publicului cu un discurs extrem de emotionant si dureros care marcheaza cu profund regret Ziua Nationala a Romaniei. Monologul actorului Adrian Vancica a devenit viral dupa ce fiecare roman care l-a ascultat s-a identificat cu realitatea tarii noastre de astazi. Cui mama dracu ii mai arde de .

Fascinanta poveste de dragoste a socrilor lui Elvis Presley. Superbii parinti ai Priscillei au trait o iubire interzisa

In mult mediatizata poveste de dragoste dintre Elvis si Priscilla Presley, un cuvant foarte important l-a avut si soacra Regelui Rock and Roll.

Cea mai ieftina placa grafica noua de la NVIDIA a fost anuntata: cat costa si ce performante are RTX 3060 Ti

Incepand de la 399 de dolari, GeForce RTX 3060 Ti livreaza performanta Ray-Tracing si DLSS pentru cele mai populare titluri si este disponibila incepand de maine, 2 decembrie.

Suedia inchide liceele timp de o luna. Valul doi al pandemiei, mai puternic decat se asteptau autoritatile

Liceele suedeze urmeaza sa fie inchise timp de o luna, iar orele sa aiba loc online, a anuntat joi premierul Stefan Lofven, in contextul in care al doilea val al pandemiei de COVID-19 este mai puternic in aceasta tara scandinava, relateaza AFP.

Eurostat: Romania aloca prea putini bani pentru sanatate, de 5 ori mai putin decat media UE

Romania a alocat in anul 2018 pentru sanatate doar 580 de euro pe cap de locuitor, aceasta fiind cea mai mica suma inregistrata in randul satelor membre ale Uniunii Europene, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )