Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cele mai apreciate branduri androgine de fashion

ADPM ADPM,
Cele mai apreciate branduri androgine de fashion

Lumea modei a evoluat mult de la momentul in care barbatii purtau costume, iar femeile purtau exclusiv rochii. Societatea s-a schimbat, iar barierele de gen au fost depasite. Asa s-a nascut moda androgina, iar multe branduri au ales sa se axeze cat mai mult pe acest tip de estetica. continuă pe ADPM

Branduri noi de fashion cu cele mai bune conturi de Instagram

Traim vremuri dificile pentru intreaga zona de business. Industria fashion a fost si ea intens afectata de pandemie, iar majoritatea brandurilor se concentreaza acum foarte mult pe promovarea exclusiv in online.

Depunerea Cererilor Unice a fost finalizata. Ialomita, printre judetele cu cele mai mari suprafete solicitate la plata

Ialomita se afla in topul judetelor cu cele mai mari suprafete solicitate la plata, 378. 820 ha. Pe primele locuri se afla Timis 540. 317,91 ha), Constanta 500. 657,75 ha), Teleorman 429. 283,14 ha) si Dolj 424. 522,65ha).

Zonele rosii din Romania. Judetul unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri noi

Numarul mare de cazuri noi de coronavirus ingrijoreaza autoritatile, dar mai ales pe cei din sistemul sanitar din Romania. Grupul de Comunicare Strategica a dezvaluit unde este cea mai grava situatie din tara pentru moment. Zonele rosii din Romania ingrijoreaza medicii! Romania a inregistrat in ultimele 24 de ore 637 de cazuri noi de COVID-19.

Concedieri masive la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere din cauza pandemiei

Concedieri masive vor avea loc la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere din Romania din cauza scaderii rezervarilor din ultima perioada, generate de pandemia de Covid-19, scrie profit. ro.

Romania are printre cele mai anemice pachete anti-criza

Criza coronavirus a determinat tarile sa ia masuri de amploare pentru a-si sustine economia. Romania, in schimb, are unul din cele mai mici pachete anti-criza din regiune.

Cum sa faci cumparaturi pe internet fara sa fii tepuit. Cele mai banale greseli pe care le fac romanii

Una din cele mai comune escrocherii este cea cu link-uri primite pe e-mail. Astfel de link-uri te pot directiona catre site-uri false, care le imita perfect pe cele ale comerciantilor.

Asa faci cele mai pufoase briose. Se topesc in gura! Reteta explicata pas cu pas

Aceasta reteta de briose pufoase iese perfect de fiecare data. Faci 24 de briose cu aceasta reteta de baza. Este una dintre cele mai populare retete de briose din lume!.

CFR Calatori a suplimentat, in weekend, trenurile care circula pe rutele cele mai solicitate

CFR Calatori a suplimentat, in acest sfarsit de saptamana, trenurile care circula pe rutele cele mai solicitate, astfel ca au rezultat 23. 000 de locuri in plus, informeaza compania.

Judetul cu cele mai putine cazuri de COVID-19 din Romania. Cum explica autoritatile situatia

Satu Mare a raportat doar 82 de cazuri de COVID-19 de la inceputul epidemiei de coronavirus. Sunt cele mai putine din Romania, in judetul de granita cu aproape 400. 000 de locuitori si in care zilnic tranziteaza punctele de frontiera peste 5. 000 de persoane.

Top 10 cele mai populare conturi de Instagram: nu banuiesti cine ocupa prima pozitie

Conturile de Instagram reprezinta o sursa semnificativa de venit pentru foarte multe vedete. Din acest motiv, este interesant sa-ti faci o idee despre top 10 cele mai populare conturi. Pentru.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )