Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cele mai chic si confortabile sandale in trend vara asta

ADPM ADPM,
Cele mai chic si confortabile sandale in trend vara asta

Poate nu din punct de vedere calendaristic, dar daca ne luam dupa temperaturile din ultima perioada, putem spune ca a venit vara. Vestea si mai buna, in special pentru picioarele noastre, este ca vara asta sunt in trend sandalele confortabile, cu talpa joasa. continuă pe ADPM

Au dat milioane pe masini. Iata cele mai impresionante colectii ale vedetelor

Multe celebritati sunt atat de bogate, incat nu stiu ce sa faca cu atatia bani. Aleg, de cele mai multe ori, sa investeasca in lucruri de care sunt pasionati. Pentru multi, acele lucruri sunt masinile. Si nu orice masini, ci unele care costa milioane de euro.

VIDEO Videoclipul care promoveaza unul dintre cele mai frumoase judete ale Romaniei

A fost realizat primul videoclip de promovare turistica a judetului Bihor, fiind prezentat ca poarta vestica a Transilvaniei. Videoclipul prezinta cateva dintre cele mai spectaculoase zone din Muntii Apuseni, dar si imagini din Oradea si Baile Felix. Acesta va fi urmat de altele mai scurte, care vor prezenta principalele destinatii turistice din Bihor.

VIDEO Cum arata videoclipul care promoveaza unul dintre cele mai frumoase judete ale Romaniei

A fost realizat primul videoclip de promovare turistica a judetului Bihor, fiind prezentat ca poarta vestica a Transilvaniei. Videoclipul prezinta cateva dintre cele mai spectaculoase zone din Muntii Apuseni, dar si imagini din Oradea si Baile Felix. Acesta va fi urmat de altele mai scurte, care vor prezenta principalele destinatii turistice din Bihor.

Cele mai bune bancuri cu iepuri. Cum ii scapa trifoiul cu patru foi de frica de vanatori

Iepurii sunt printre cele mai iubite animale, insa de-a lungul timpului oamenii au facut tot felul de bancuri si glume pe seama lor.

ANOFM: Peste 30.000 de locuri de munca vacante la nivel national. Cele mai putine, in judesul Ialomita

Peste 30. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala, in timp ce in judetul Ialomita sunt disponibile doar 232 de posturi, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Cercetatorii atentioneaza cu privire la cresterea alarmanta a populatiei: care vor fi cele mai aglomerate orase in 2050

Populatia creste intr-un ritm alarmant. Pana in 2050, pe planeta vor exista aproape 10 miliarde de oameni. Cercetatorii au analizat situatia, facand un clasament al oraselor care vor fi cele mai afectate de acest fenimen pana in 2050.

De ce se trezesc unii oameni depresivi, fara sa inteleaga cauza. De cele mai multe ori, suferinta este pur psihologica

Depresia este una dintre cele mai comune afectiuni ale societatii moderne. Exista cazuri in care omul pur si simplu devine depresiv, dar nu poate spune ce i-a determinat suferinta.

Orban: Motiunea de cenzura, depusa cnd estimarile vor arata ca are cele mai mari sanse sa reuseasca

Liderul Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a reiterat, vineri seara, in judetul Alba, ca motiunea de cenzura impotriva guvernului va fi depusa atunci cand estimarile vor arata ca va avea cele mai mari sanse sa treaca, pana atunci urmand sa se poarte negocieri inclusiv cu anumiti social-democrati, conform Agerpres.

Romnia urca un loc n clasamentul competitivitatii, pna pe pozitia 49 din 63 de economii analizate. Primele cinci economii cele mai competitive din lume sunt: SUA, Hong Kong, Singapore, Olanda si Elvetia

Romania a urcat un loc in clasamentul global al competitivitatii, urcand pe pozitia 49, potrivit calculelor elvetienilor de la International Institute for Management Development IMD) Lausanne. Primele cinci economii cele mai competitive din lume raman aceleasi ca in anul precedent, dar ordinea lor se schimba usor. Statele Unite revin pe primul loc de pe locul al patrulea), urmate fiind de Hong Kong, Singapore, Olanda si Elvetia. Hong Kong scade un loc, iar Singapore isi mentine pozitia a treia. De notat ca revenirea SUA in top se datoreaza puternicei sale performante economice si infrastructurii. Hong Kong are o abordare oarecum diferita, punand accentul pe cresterea eficientei guvernului si a businessului.

Cele mai iubite spectacole de comedie din tara se joaca la Brasov

Saptamana Comediei aduce la Brasov cele mai renumite teatre din tara, dar si noua zile de voie buna si piese una si una. Pe langa spectacolele de la Teatrul Sica Alexandrescu, vor fi piese care se vor juca in strada.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3089 seconds )