Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cele mai frumoase look-uri de la Golden Globes 2021

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase look-uri de la Golden Globes 2021

Fie ca au pasit efectiv pe covorul rosu sau au intrat live prin conferinta video la Globurile de Aur, celebritatile au optat pentru coafuri perfecte si machiaje impecabil realizate! Iata cele mai frumoase look-uri de la Golden Globes 2021. continuă pe ADPM

Top 10 aparitii vestimentare la Golden Globes 2021

Si de aceasta data, gala de decernare a Globurilor de Aur a adunat cele mai mari nume din industria cinematografica. Vezi cum arata topul celor mai frumoase aparitii vestimentare de la Golden Globes 2021, conform specialistilor de la Harpers Bazaar US.

Vedete pe Red Carpet la Golden Globes 2021

Seara trecuta a avut loc editia cu numarul 78 a galei de decernare a Golden Globes, eveniment desfasurat simultan la Los Angeles si New York. Iata cum s-au imbracat vedetele, fie ca au pasit pe red carpet ori si-au acceptat premiile virtual, de acasa.

Castigatorii Golden Globes 2021

Globurile de Aur s-au acordat noaptea trecuta la Los Angeles si New York, iar marile castigatoare ale serii au fost productiile Nomadland si Borat Subsequent Moviefilm, dar si serialul The Crown. Iata cine sunt castigatorii Golden Globes 2021! .

Globurile de Aur 2021: lista completa cu cele mai bune filme, seriale si actori de la Golden Globes

Globurile de Aur 2021 s-au decernat in urma cu cateva ore, incepand sezonul premiilor de la Hollywood din acest an. La Golden Globes se desemneaza atat cele mai bune lungmetraje, cat si.

Cele mai bune filme thriller psihologice

Esti in cautarea unui film care sa te tina cu sufletul la gura de la inceput pana la final? Sa iti accelereze pulsul si sa iti provoace mintea? Iata aici cateva dintre cele mai bune filme thriller psihologice! .

Sunt asteptate cozi infernale pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri din Romania. Rutele alternative

Un dintre cele mai aglomerate drumuri nationale din Romania, DN 68 A, intra in lucru. Din acest motiv, pe acest sector este asteptat sa se produca aglomeratie.

Business report: Cele mai stupide taxe din istorie. Cum functioneaza masinaria de facut bani a BOR. Dan Sucu: Doar lucrurile simple functioneaza. Variantele Guvernului la legea salarizarii

Dan Sucu: Doar lucrurile simple functioneaza * Cele mai stupide taxe din istorie * Afacerile BOR. Cum functioneaza masinaria de facut bani * Ministrul Educatiei: Pastrarea traditiei de a oferi un martisor nu e un pericol. Mai ales daca e facut de manutele copiilor * Inteligenta artificiala fata cu democratia - sau despre Iluminismul 2. 0 si reinventarea societatii occidentale * De luni se schimba etichetele energetice ale electrocasnicelor vandute in Romania. Ce trebuie sa stiti * Variante analizate de Guvern la legea salarizarii: Reducerea veniturilor mari, prin eliminarea sporurilor, sau inghetarea lor si majorarea celor mai mici * Oros refuza sa publice lista consilierilor personali * Un celebru grup de moda italian inchide toate magazinele din Romania * Solutiile propuse de doi experti din SUA pentru taxe mai corecte si mai usor de platit. Americanii au datorii neplatite la stat de 1. 400 de miliarde de dolari.

Cele mai mari castiguri din istoria Loto 649. Pe ce loc este omul care a castigat 1,7 milioane de euro duminica

Lumea cauta mereu un mod de a se imbogati peste noapte, dar din pacate acest lucru nu este posibil decat daca ai mult noroc. Loto 649 a fost mereu un joc preferat de catre romani, iar daca ai si putin noroc, te poti culca si te trezesti bogat. Sansele de a castiga premiul cel mare .

Premiile Globurile de Aur 2021. Lista completa a castigatorilor la Golden Globes

Nomadland a fost desemnat cel mai bun film drama, Chloe Zhao primit la randul sau premiul pentru cel mai bun regizor. Pelicula a avut premiera in septembrie 2020. Chadwick Boseman siAndra Day au primit st.

CNN: Cele mai ridicole 50 de replici din discursul CPAC al lui Donald Trump

Donald Trump a sustinut duminica primul sau discurs major post-prezidential la Conferinta de actiune politica conservatoare CPAC), discurs incarcat de afirmatii false si atacuri asupra colegilor sai republicani - sugerand ca absolut nimic nu s-a schimbat de cand a incetat sa fie presedinte pe 20 ianuarie.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )