Libnet.ro
UNICEF

16:45

Un celebru actor, activist pentru drepturile civile, a incetat din viata (VIDEO)

B1 B1,
Un celebru actor, activist pentru drepturile civile, a incetat din viata (VIDEO)

Actorul de comedie Dick Gregory a incetat din viata la varsta de 84 de ani, informeaza BBC. Familia Gregory anunta, cu enorma tristete, ca tatal lor, legendarul actor de comedie si. continuă pe B1

Un actor celebru a murit la varsta de 84 de ani

Actorul de comedie Dick Gregory, un activist pentru drepturile civile ale persoanelor de culoare si un critic al rasismului, a murit sambata, la varsta de 84 de ani, potrivit news. ro. Ela jucat.

Un celebru actor din Predator a incetat din viata

Actorul Sonny Landham a incetat din viata la varsta de 76 de ani, informeaza Variety. Landham a jucat in peste 50 de filme. El a aparut in pelicule precum The Warriors,.

A incetat din viata una dintre cele mai apreciate figuri politice ale ultimilor 20 de ani (FOTO)

Vern Elhers, membru al Congresului american pentru mai bine de 16 ani, a incetat din viata la varsta de 83 de ani, informeaza mlive. com. inainte de a intra in Congres, acesta a fost.

Ministrul de Externe, despre scutul de la Deveselu: Poate sa fie un element de descurajare pentru posibile atacuri militare din vecinatatea Romaniei

Ministrul roman de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, intr-un interviu pentru Realitatea TV, ca scutul anti-racheta de la Deveselu este un element dintr-un sistem european, folosit impotriva oricarui atac cu rachete impotriva continentului. Totodata, seful diplomatiei romane a subliniat ca acest sistem nu este o amenintare la adresa Rusiei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )