Libnet.ro
UNICEF

22:00

Un celebru CANTARET, saltat de politisti de pe strada! A fost prins in timp ce lipea AFISE prin Bucuresti (FOTO)

B1 B1,
Un celebru CANTARET, saltat de politisti de pe strada! A fost prins in timp ce lipea AFISE prin Bucuresti (FOTO)

Un celebru cantaret a fost saltat de politisti, dupa ce a fost prins lipind afise prin Bucuresti. Rapper-ul Macanache, pe numele sau real Bogdan Constantin Dinescu, a fost ridicat de politisti miercuri. continuă pe B1

Un celebru CANTARET a fost SALTAT de politisti de pe strada! A fost prins in timp ce lipea AFISE prin Bucuresti (FOTO)

Un celebru cantaret a fost saltat de politisti, dupa ce a fost prins lipind afise prin Bucuresti. Rapper-ul Macanache, pe numele sau real Bogdan Constantin Dinescu, a fost ridicat de politisti miercuri.

Un barbat a murit dupa ce a fost prins sub daramaturile casei sale

Un barbat din Razvad a murit, marti, dupa ce a fost prins sub ramasitele casei pe care voia sa o darame. Acesta incerca sa strice acoperisul unei case batranesti, aflate in curtea sa.

Interlopul Florin Ghinea, dat in urmarire dupa ce a disparut chiar inaintea unor descinderi ale DIICOT la locuinta sa, a fost prins la Londra

Florin Nicoale Ghinea, cunoscut in lumea interlopa sub porecla Ghenosu, care a disparut in luna mai chiar inaintea unor descinderi ale DIICOT la locuinta sa, fiind dar in urmarire, a fost prins si arestat la Londra, anunta Politia Romana.

Un barbat evadat in 9 august din Penitenciarul Pelendava - Craiova a fost prins in Craiova

In urma cu putin timp, politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dolj, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane au localizat, identificat si prins, in zona intersectiei dintre Bulevardul Carol I si Bulevardul Dacia, din Craiova, barbatul de 26 de ani, din Bucuresti, care a evadat din Penitenciarul Craiova Pelendava, la data de 9 august a. c. , anunta IPJ Dolj.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )