Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine castiga finala Eurovision Romania? VIDEO

ADPM ADPM,
Cine castiga finala Eurovision Romania? VIDEO

Duminica seara va avea loc finala Selectiei Nationale Eurovision, spectacol organizat la Sala Polivalenta si transmis de TVR. Cine va castiga si ne va reprezenta tara la concursul de la Lisabona? . continuă pe ADPM

Feli a lansat varianta in engleza a piesei pe care mizeaza in finala Eurovision Romania 2018 VIDEO

Feli a lansat varianta in limba engleza a piesei care se afla in finala Eurovision Romania 2018, care va avea loc duminica in Bucuresti.

Ilinca Bacila, moment inedit in finala Eurovision Romania 2018: Veti vedea o altfel de Ilinca. Reprezentantul Moldovei, un alt invitat special VIDEO

Ilinca Bacila urca duminica, pe 25 februarie, pe scena Salii Polivalente din Bucuresti in cadrul finalei Eurovision Romania 2018. Membra juriului de anul acesta, care a reprezentat Romania la Eurovision 2017, alaturi de Alex Florea, cu piesa Yodel It!, a pregatit un moment special in care va canta si noul ei single.

Si pietrele au PLANS la inmormantarea parintelui ANTONIE! Tragedie fara margini in Romania (VIDEO)

Jale mare, joi,la inmormantarea indragitului arhimandrit Antonie Jeflea, staret al manastirii Nasterea Maicii Domnului din Giurgeni Neamt). Trei inalti prelati au oficiat slujba finala a parin.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )