Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cine este fondatorul Uber: Travis Kalanick are o avere de 2,8 miliarde dolari si o iubita model Victorias Secret!

Adevărul Adevărul,
Cine este fondatorul Uber: Travis Kalanick are o avere de 2,8 miliarde dolari si o iubita model Victorias Secret!

Travis Kalanick pare genul de miliardar discret, dar la 44 de ani, si-a ales o iubita cu care sa atraga atentiaFondatorul Uber are o iubita care, la randul sau, a atras candva atentia cu o declaratie. continuă pe Adevărul

Investitie de un milion de euro la Imperiul Leilor. Cine este barbatul care i-a impresionat pe afaceristi

Saptamana aceasta, Imperiul Leilor aduce in scena un om de afaceri care ii va impresiona pe cei cinci lei. Antreprenorul va veni cu o propunere care va declansa o adevarata lupta intre ei. Cum se va incheia investitia record de 1 milion de euro si cine este investitorul care va oferi acesti bani vom afla .

Cine este femeia care a omorat doi copii pe strada Andronache, de fapt. Cum a mintit azi in fata politistilor (exclusiv)

Zilele trecute Bucurestiul era cutremurat de un accident dramatic, in urma caruia au murit doua suflete tinere. O fetita de sase ani, si alta de 21 de ani, si-au gasit sfarsitul pe o strada din cartierul Andronache. Femeia aflata la volan, de 54 de ani, in prima faza a declarat ca nu consumase alcohool. Acum .

Tzanca Uraganu, mai faimos decat Selly. Cine este manelistul si care este numele lui real

Pentru multi numele de Selly este sinonim cu succesul, asta pana de curand. Se pare ca celebrul vlogger a fost detronat de un nou nume in lumea manelelor. Este vorba de Tzanca Uraganu. Asa cum ii spune si numele, a luat cu asalt, ca un uragan, topurile trending de pe youtube. Tzanca Uraganu a strans .

Cine este Chef Orlando, noul jurat de la Chefi la cutite. Marea surpriza de la Antena 1

Noul sezon Chefi la cutite a debutat cu o surpriza de proportii! Prima editie a show-ului nu a mai avut trei jurati, ci patru, celor trei bucatari celebri alaturandu-se chef Orlando Zaharia. Chefi la cutite, surpriza de proportii in prima editie a sezonului 9. Chef Orlando a venit la masa juriului Chef Orlando Zaharia, bucatar .

Administratia Biden ignora prima aparitie a fostului presedinte: Cine este Trump?

Presa americana a scris pe larg despre conventia conservatorilor de duminica unde Donald Trump este asteptat sa sustina primul sau discurs dupa plecarea de la Casa Alba si sa semnaleze o eventuala candidatura pentru 2024. Administratia Biden a transmis insa un mesaj clar legat de eveniment: Cine este Trump?. Anticipand noi atacuri ale fostului presedinte, Casa Alba intentioneaza sa ignore cu totul aparitia acestuia, sugerand ca predecesorul lui Biden este o poveste ce tine de trecut si nu de viitor.

Cine este magistratul care a decis definitiv ca fosta conducere a Jandarmeriei nu trebuie sa raspunda penal pentru violentele din 10 august

Magistratul de la Tribunalul Bucuresti care a respins cererea DIICOT de redeschidere a dosarului 10 august este Daria Mihet, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare.

USR-PLUS i-a gasit inlocuitor lui Traian Berbeceanu. Cine este Alin Stoica, propus sa fie prefect de Bucuresti

Alin Stoica, avocat si presedintele filialei PLUS Sector 6, este propunerea USR-PLUS pentru functia de prefect al Capitalei, in prezent ocupata de Traian Berbeceanu.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )