Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cine este Gabriel Toader, bucatarul tacanit, concurentul de la Ferma: Oraseni vs Sateni (GALERIE FOTO-VIDEO)

B1 B1,
Cine este Gabriel Toader, bucatarul tacanit, concurentul de la Ferma: Oraseni vs Sateni (GALERIE FOTO-VIDEO)

Gabriel Toader este unul dintre cei mai determinati concurenti de la Ferma: Oraseni vs Sateni si a reusit saramana, dupa ce a invins-o joi, peGiulia Nahmany. Totusi,Toader nu este o. continuă pe B1

Cine este Giulia Nahmany, vedeta de la Ferma. Oraseni vs Sateni. Si-a pierdut tatal chiar in timpul filnmarilor de la ProTv

Frumoasa Giulia Nahmany a avut ghininion joi seara. Duelulde la Ferma: Oraseni vs Satenis-a incheiat cu regrete pentruGiulia Nahmany. Blonda a fost invinsa deGabriel Toader, care, desi.

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei. Tocmai a fost confirmat in functie

Joi, premierul Romaniei Ludovic Orban a anuntat ca il va schimba pe actualul prefect al Bucurestiului, dupa ce Gheorghe Cojanu sa aratat a fi neinformat cu privire la situatia epidemiei din Capitala. Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de combatere a Criminalitatii Organizate, a fost numit in .

Cine este sotia scriitorului Mircea Cartarescu. S-au casatorit dupa 22 de ani de relatie!

Pe Mircea Cartarescu il stie majoritatea. Atat de pe copertele cartilor pe care le-a lansat, cat si din interviuri TV. Nu multi stiu insa cum arata femeia care i-a devenit sotie dupa o relatie de 22 de ani.

Cine este noul iubit al Andreei Raicu. Ce surpriza: a mai avut o cucerire celebra

Andreea Raicu a avut partea ei de probleme, dar si de lucruri frumoase, de-a lungul timpului. La inceputul acestei luni vedeta povestea de momentele grele prin care a trecut alaturi de mama sa. Se pare ca aceasta s-ar fi infectat cu noul coronavirus. Acum lucrurile s-au linistit, iar Andreea este mai fericita ca oricand. Andreea .

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu va fi noul prefect al Bucurestiului, dupa indepartarea lui Gheorghe Cojanu din functie. Cine este, de fapt, Traian Berbeceanu? Traian Berbeceanu este fost comisar de politie, sef de cabinet.

Giulia Nahmany a fost eliminata de la Ferma: Oraseni vs Sateni. Gabriel Toader s-a luptat cu toata determinarea (VIDEO)

Duelul de joi seara, de la Ferma: Oraseni vs Satenis-a incheiat cu regrete pentruGiulia Nahmany. Blonda a fost invinsa deGabriel Toader, care, desi nu a fost sustinut de ceilalti.

Ella de la Puterea Dragostei iubeste din nou? Cine este noul barbat din viata brunetei

Ella, fosta concurenta de la emisiunea Puterea Dragostei are o noua relatie? Ea spune ca a lasat trecutul in urma si acum se vede cu cineva. Cine este barbatul misterios din viata frumoasei brunete. Cine este noul barbat din viata fostei concurente de la Puterea Dragostei intr-un vlog al prietenului ei, Robert Ionescu, Ella a .

Cine este Alin Mastan, noul sef al Jandarmeriei Romane

Colonelul Alin Mastan este noul sef al Jandarmeriei Romane. El a fost imputernicit marti, 20 octombrie, printr-un ordin al Ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, sa exercite atributiile functiei de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,26 seconds )