Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cine este Ioana, fiica adoptata a Angelei Gheorghiu: Am considerat-o fetita mea de la inceput. Dar, efectiv, s-a intamplat cand avea 6 ani

Adevărul Adevărul,
Cine este Ioana, fiica adoptata a Angelei Gheorghiu: Am considerat-o fetita mea de la inceput. Dar, efectiv, s-a intamplat cand avea 6 ani

Angela Gheorghiu o creste pe Ioana de pe vreme in care fetita avea 6 ani. Spune ca a considerat-o din prima clipa fiica ei, dar viata a facut ca aceasta sa ramana fara parinti, devenind cu adevarat copilul legitim al sopranei. continuă pe Adevărul

Cine este, de fapt, colonelul Bogdan Enescu, seful Jandarmeriei Romane

In ultima perioada, la nivelul structurilor statului apar tot mai multe cazuri de coruptie. Printre cele mai recente se numara si cel al colonelului Bogdan Enescu. Seful Jandarmeriei Romane este implicat intr-un dosar penal instrumentat de DNA. Cine este, de fapt, colonelul Bogdan Enescu, seful Jandarmeriei Romane Actualul sef al Jandarmeriei Romane, coloneul Bogdan Enesc, .

Cutitul de aur al lui Sorin Bontea. Cine este, de fapt, Ionut Georgel Belei

Sorin Bontea a fost cucerit, la Chefi la cutite, de unul dintre concurenti si a scos mult ravnitul cutit de aur. Iata cine este, de fapt, Ionut Georgel Belei! Norocosul e un concurent din Gura Humorului care a pregatit un desert incredibil. Cine este Ionut Georgel Belei, concurentul care a primit cutitul de aur Editia .

Cine este fiul lui Ludovic Orban. Tudor, implicat intr-un scandal la scoala

Ludovic Orban, premierul Romaniei, in viata publica este deja cunoscut si vazut de o lume intreaga. insa, in spatele usilor inchise, Orban este sot, tata si cap de familie. Tudor Orban, fiul acestuia, se pare ca a avut ceva probleme la scoala, cand era mai mic. Cine este fiul lui Ludovic Orban in urma cu .

CFR Cluj s-a calificat in faza play-off din Europa League! Cine este adversara din meciul pentru grupe si 15 milioane de euro

CFR Cluj si-a asigurat calificarea in faza play-off din Europa League, dupa ce a invins-o pe Djurgaden IF, in Suedia, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Vinicius, in minutul 55, cu o lovitura de cap. Ciprian Deac este cel care a pasat decisiv, cu o centrare perfecta din lovitura libera. Campioana .

Silvana Riciu a nascut. Cantareata a devenit mama pentru a treia oara. Cine este tatal copilului

Silvana Riciu a nascut! Cantareata de muzica populara a devenit astazi mama pentru a treia oara. Azi plang de fericire! Bine ai venit pe lume, Anastasia Maria, a scris artista pe pagina sa de Facebook. Silvana Riciu a devenit mama pentru a treia oara. Solista de muzica populara a nascut o fetita perfect sanatoasa Dupa .

Cel mai bogat om din China. Cine este Zhong Shanshan si cum l-a detronat pe Jack Ma

Intr-o singura zi, a devenit cel mai bogat om din tara! Cum a reusit afaceristul sa-l detroneze pe unul dintre gigantii industriei tehnologice, cu investitii intr-o resursa ce se gaseste din belsug in Romania? Cine este Zhong Shanshan, cel care tocmai a devenit cel mai bogat om din China? in ziua cu pierderi financiare istorice .

Cine este Dan Hosu, fostul politist si sotul sefei DIICOT, Giorgiana Hosu

Dan Hosu revine in atentia autoritatilor dupa noua sentinta. Sotul Giorgianei Hosu a fost gasit vinovat pentru doua capete de acuzare, primind 3 ani de inchisoare cu suspendare. Cine este sotul sefei DIICOT si care sunt acuatiile? Sentinta Dan Hosu: 10. 000 de lei cheltuieli judiciare si 3 ani de inchisoare cu suspedare Sotul sefei DIICOT .

Cine este, de fapt, Cristian Zarescu, cel care l-a inregistrat pe Nicusor Dan

Saptamana trecuta, inregistrarea in care Nicusor Dan poarta o discutie in cadrul Primariei Sectorului 4 pentru a apara un afacerist a facut mare valva in zona politica. Audio-ul a fost facut public de Dana Budeanu, iar inregistrarea a fost realizata de Cristian Zarescu. Cine este, de fapt, Cristian Zarescu Alegerile Locale 2020 se apropie, iar .

Cine este Adrian Gutila, tatal Danei Budeanu

Dana Budeanu, cunoscuta creatoare de moda, este fiica lui Adrian Gutila si a arhitectei Lucretia Gutila. Vedeta este cunoscuta in mediul online pentru sfaturile vestimenatre pe care le ofera, iar mai nou se.

FSB l-a arestat pe Hristos. Cine este liderul religios care pretinde ca este reincarnarea Mantuitorului

Serghei Torop, liderul unei secte religioase din Rusiacare sustine ca este reincarnarea lui Iisus Hristos, a fost arestat de agentii FSB Agentia de Securitate a Federatiei Ruse) intr-o operatiune in care au fost implicate numeroase vehicule de politie, ambulante si elicoptere, relateaza presa internationala.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )