Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cine este VEDETA Antenei 1 care i-a furat barbatul cantaretei Cristina Spatar. S-a mutat deja in vila de la Crevedia (FOTO)

B1 B1,
Cine este VEDETA Antenei 1 care i-a furat barbatul cantaretei Cristina Spatar. S-a mutat deja in vila de la Crevedia (FOTO)

S-auindragostit, s-au casatorit, au facut copii, dar nu au trait fericiti pana la adanci batraneti precum in basme. Cristina Spatar a fost data afara din casa de fostul sot, Alin Ionescu,. continuă pe B1

Cine este VEDETA ANTENEI 1 care i-a FURAT barbatul cantaretei Cristina Spatar. S-A MUTAT deja in vila de la Crevedia (FOTO)

S-auindragostit, s-au casatorit, au facut copii, dar nu au trait fericiti pana la adanci batraneti precum in basme. Cristina Spatar a fost data afara din casa de fostul sot, Alin Ionescu,.

A salvat 4 oameni. Lacramioara, ingerul din umbra accidentului de la Polovragi. Cine este ea

A salvat 4 oameni. Lacramioara, ingerul din umbra accidentului de la Polovragi. Cine este ea. Citeste mai mult.

Cine este romanul care si-a incendiat masina in Irlanda. Barbatul este cunoscut ca-i place sa socheze Live pe Facebook

Un roman stabilit in Irlanda a facut un nou viral pe Facebook dand foc masinii sale vechi pe o plaja din Irlanda - si starnind reactii de revolta. Este vorba despre Strugurel Lingurar, care a strans zeci.

VIDEO Cine este Sofia Kenin (20 de ani), jucatoarea pe care Simona Halep o va ntlni n turul doi de la Australian Open - Joc variat, agresiva pe teren

Sofia Kenin este o jucatoare in plina ascensiune, o sportiva care reprezinta SUA, dar care s-a nascut la Moscova in urma cu 20 de ani. Are un inceput bun de an, reusind sa castige turneul de la Hobart fara sa piarda macar un set. Are un joc solid de pe baseline, dar poate avea si variante de rezerva, in functie de necesitati rupe foarte bine ritmul cu scurte, slice-uri si nu se sfieste sa trimita chiar si baloane atunci cand se afla intr-o defensiva prelungita). Meciul Simona Halep 1 WTA) vs Sofia Kenin 37 WTA) se va disputa joi, in jurul orei 06:00, urmand sa fie in direct pe Eurosport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

Cine este recidivistul din Alba care a ucis cu bestialitate un tanar in fata unui club din Medias

Recidivistul din Alba care a injunghiat in noaptea de sambata spre duminica un tanar in fata unui club din Medias a beneficiat de 408 de zile castigate in urma aplicarii legii privind recursul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )