Libnet.ro
UNICEF

12:30

Costel Gogoasa din serialul Trasnitii, diagnosticat cu cancer. Ce apel umanitar a facut actorul

Adevărul Adevărul,
Costel Gogoasa din serialul Trasnitii, diagnosticat cu cancer. Ce apel umanitar a facut actorul

Renumitul actor Constantin Zamfirescu din serialul de televiziune Trasnitii, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca a fost diagnosticat cu cancer si are mare nevoie de sange. continuă pe Adevărul

Actorul Constantin Zamfirescu, Gogoasa, din serialul Trasnitii, a fost diagnosticat cu cancer. Are nevoie urgenta de sange!

Actorul Constantin Zamfirescu, cunoscut pentru rolul Gogoasa, din serialul TV Trasnitii, a fost diagnosticat cu cancer si are nevoie urgenta de sange. Anuntul a fost facut de colegii sai pe Facebook. Acestia precizeaza ca actorul trebuie sa fie operat de urgenta si in aceasta perioada sangele este greu de gasit in spitale.

Constantin Zamfirescu, Gogoasa din Trasnitii, diagnosticat cu cancer: Nu as fi vrut sa fac asta! Nu v-as fi scris nimic despre situatia prin care trec, dar am nevoie urgenta de sange

Actorul Constantin Zamfirescu, cunoscut pentru rolul Gogoasa, din serialul TV Trasnitii, a fost diagnosticat cu cancer. El face apel la romani pentru a-l ajuta sa treaca peste aceasta grea.

Cine este adevarata Gina Felea, sotia lui Malone, din serialul Baieti de oras, personajul parodiat de actrita Anca Dinicu (VIDEO)

Actrita Anca Dinicu devenit celebra cu memorabilul roldin serialul Baieti de oras, in care o interpreteaza pe Gina Felea, o romancacare locuieste in Italia si care cautafetelor pe.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2673 seconds )