Libnet.ro
UNICEF

23:15

Culita Sterp spune adevarul despre divortul de Carmen de la Salciua: A fost cea mai mare tradare

B1 B1,
Culita Sterp spune adevarul despre divortul de Carmen de la Salciua: A fost cea mai mare tradare

Povestea de iubire dintre Carmen de la Salciua si Culita Sterp a fost plina de suisuri si coborasuri. Dupa multe certuri, impacari de despartiri, cei doi s-au separat definiti, se pare. Recent,. continuă pe B1

Virusolog chinez, adevarul despre COVID-19. Daca as spune la Hong Kong, as fi ucisa!

Un virusolog chinez care a fugit din Hong Kong in Statele Unite face dezvaluiri cutremuratoare. intr-un interviu recent acordat postului de televiziune Fox News, Li-Meng Yan a declarat ca autoritatile de la Beijing ascund adevarul despre pandemia din aceasta tara.

Andreea Marin, marturisiri despre relatia cu barbatul iubit: Este un om special

Dezvaluiri surprinzatoare din viata Andreei Marin. Vedetaa oferit un interviu in exclusivitate pentru Antena Stars, in care a vorbit despre relatia cu partenerul ei de viata. Vedeta si Adrian Brancoveanu.

Dezvaluirile unui medic chinez care a fugit in SUA pentru a spune totul despre COVID-19: Daca spun adevarul in China, voi muri!

Li-Meng Yan, un medic virolog din China, s-a decis sa rupa tacerea despre Covid-19. Femeia a fost nevoita sa fuga in Statele Unite pentru a-si salva viata. Daca spun adevarul in China, voi muri!, a spus Li-Meng Yan. Ea sustine ca Partidul Comunist Chinez si personalul universitar au ascuns dovezi care aratau ca virusul se transmite intre oameni.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )