Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cum arata Corina Chiriac in tinerete. Totul despre iubirile patimase si dezamagirile rasunatoare (FOTO)

B1 B1,
Cum arata Corina Chiriac in tinerete. Totul despre iubirile patimase si dezamagirile rasunatoare (FOTO)

Corina Chiriac, una dintre cele mai indragite artiste de muzica usoara din Romania, a implinit 71 de ani pe 26 octombrie. Interpreta slagarelor Strada Sperantei, Inima ta sau Mama, doar. continuă pe B1

Corina Chiriac rupe tacerea despre cifrele pandemiei: Sunt umflate. Comunismul era sugar cu suzeta pe langa vremurile astea

Artista si-a impartasit si ea punctul de vedere despre actuala pandemie din Romania. Corina Chiriac rupe tacerea despre cifrele pandemiei si sustine ca acestea sunt umflate. Ea considera ca aceasta criza sanitara nu este chiar atat de grava precum se vede la TV. Corina Chiriac rupe tacerea despre cifrele pandemiei Invitata in cadrul unei emisiuni .

Cum arata casa in care traieste Corina Chiriac. indragita artista implineste astazi 71 de ani

Casa mea-i un cantec cu acorduri ample E o calda melodie casa mea Eu sant sufletul din ea Ea e insasi viata mea Viata mea cu tot ce-i bun in ea, canta colega sa de breasla, Angela Similea. Astfel poate fi introdus si lacasul celebrei Corina Chiriac, care, timp de 71 de ani, a adunat .

Motivul pentru care Corina Chiriac a preferat sa nu se mai recasatoreasca. De ce a ramas artista singura toata viata

De ce a ales Corina Chiriac sa ramana singura toata viata: Artista si-a spus povestea si a incercat sa le dea un exemplu femeilor care se afla in aceeasi situatia ca ea. Care este motivul pentru care celebra solista nu s-a mai recasatorit? Corina Chiriac a ales sa traiasca singura restul vietii. De ce nu .

Corina Chiriac a implinit 71 de ani. Ce mesaj le-a transmis fanilor (FOTO)

Recunoscuta pentru melodiile pentru care le-a lansat, Strada Sperantei, Inima ta sau Mama, doar mama, Corina Chiriac este una dintre cele mai indragite artiste de muzica usoara din.

Totul despre noul serial fenomen The Prom, ce va fi lansat pe Netflix in decembrie

Toata lumea asteapta lansarea din decembrie, pe Netflix, a serialului fenomen The Prom. Iata tot ce stim in acest moment despre super productia in care joaca Nicole Kidman, Meryl Streep si Kerry Wahsington.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )