Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cum arata vila DE BASM a celui mai bogat roman: Doar patul este cat un dormitor obisnuit, in timp ce baia are 250 de metri patrati (FOTO)

B1 B1,
Cum arata vila DE BASM a celui mai bogat roman: Doar patul este cat un dormitor obisnuit, in timp ce baia are 250 de metri patrati (FOTO)

Ion Tiriac, cel mai bogat om din Romania, cu o avere estimata la aproape doua miliarde de euro, locuieste intr-o vila desprinsa parca din basme. Fostul jucator de tenis traieste intr-o vila enorma din. continuă pe B1

Cum arata casa lui Ion Tiriac. Baia omului de afaceri este cat 5 apartamente (FOTO)

Fostul tenismen Ion Tiriac, 77 de ani, are o baie cat o garsoniera. Cel mai bogat roman, cu o avere estimata la peste un miliard de dolari, are o casa luxoasa, dar piesa de rezistenta este baia, care are nu.

FOTO Cum arata baia de 250 de metri patrati, din apartamentul lui Ion Tiriac

Cu o avere estimata la peste un miliard de dolari, omul de afaceri, Ion Tiriac, este socotit, de cativa ani, cel mai bogat roman.

Pacientii celui mai mare spital din Olt vor purta bratari de identificare. Manager: Sistemul poate genera economii

Un sistem nou de identificare a pacientilor va fi implementat de la 1 ianuarie 2018 in cel mai mare spital din Olt, fiecare pacient urmand sa primeasca, la internare, o bratara.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )