Libnet.ro
UNICEF

19:32

Cum se intelege Cristi Borcea cu cei 9 copii ai sai

ADPM ADPM,
Cum se intelege Cristi Borcea cu cei 9 copii ai sai

Cristi Borcea este de 9 ori tata. Are 3 copii din prima casnicie, o fiica dintr-o relatie anterioara, 2 urmasi din mariajul cu Alina Vidican si 3 copii cu actuala sa sotie, Valentina Pelinel. Iata cum se intelege cu ei! . continuă pe ADPM

Se fac multe glume pe seama lui Cristi Borcea, dar cati copii are de fapt? Afaceristul a spus adevarul

Romanii s-au obisnuit cu glumele facute la adresa lui Cristi Borcea legat de numerosii sai mostenitori. Dar, care este de fapt realitatea? Cati copii are renumitul afacerist in varsta de 51 de ani?.

Cristi Borcea, dezvaluire jenanta la TV. Ce i-a spus lui Denise Rifai este sub orice critica

Omul de afaceri a implinit recent 51 de ani. Cristi Borcea a fost invitat in cadrul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai de la Kanal D, unde a fost nevoit sa raspunda la cele 40 de intrebari ale moderatoarei. Cristi Borcea, dezvaluire jenanta la TV Cristi Borcea este fara doar si poate unul dintre .

Ce mesaj a primit Cristi Borcea din partea Valentinei Pelinel. Reactia minunata a blondei

Cristi Borcea si-a aniversat ieri ziua de nastere, implinind 51 de ani. Cu aceasta ocazie sotia sa i-a transmis un mesaj minunat pe retelele de socializare, prin care ii arata cat de mult il iubeste si apreciaza. De asemenea, Valentina Pelinel a spus si care a fost marea surpriza pentru ziua lui. Ce mesaj a .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2762 seconds )