Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cum s-a transformat Meghan Markle in ultimii 12 ani

ADPM ADPM,
Cum s-a transformat Meghan Markle in ultimii 12 ani

De mai bine de jumatate de an, de cand s-a aflat ca va fi sotia printului Harry, stilul lui Meghan Markle a fost probabil unul dintre cele mai populare subiecte de presa. Daca vestimentatia ei a fost indelung analizata, astazi ne concentram pe evolutia coafurilor ei. continuă pe ADPM

Meghan Markle, superba la petrecerea de ziua de nastere a reginei. A purtat cel mai stilizat outfit! Toata lumea s-a uitat la rochia ei!

Este clar. Meghan Markle, viitoarea sotia a printului Harry, este o Melania Trump a Casei Regale a Marii Britanii. De cand au anuntat oficial logodna si au inceput pregatirile pentru marea nunta care.

Meghan Markle, absolut superba la petrecerea de ziua de nastere a reginei. A purtat cel mai stilizat outfit

Este clar. Meghan Markle, viitoarea sotia a printului Harry, este o Melania Trump a Casei Regale a Marii Britanii. De cand au anuntat oficial logodna si au inceput pregatirile pentru marea nunta care va avea loc pe 19 mai, Harry si partenera sa au participat impreuna la o multime de evenimente, fie ele in scopuri caritabile sau alaturi de familie, la petreceri sau la biserica.

Unui copil palestinian de 12 ani, a carui imagine a fost intens distribuita pe retelele sociale, i-a fost amputat un picior

Unui copil palestinian de 12 ani, a carui imagine a fost intens distribuita pe retelele sociale, i-a fost amputat un picior, dupa ce a fost ranit de gloante trase de soldati israelieni in cadrul amplei miscari de contestare din Fatia Gaza, anunta AFP.

Unui copil palestinian de 12 ani, ranit de gloante, i-a fost amputat un picior

Unui copil palestinian de 12 ani, a carui imagine a fost intens distribuita pe retelele sociale, i-a fost amputat un picior, dupa ce a fost ranit de gloante trase de soldati israelieni in cadrul amplei miscari de contestare din Fatia Gaza, anunta AFP.

Dupa o cearta cu parintii, un copil de 12 ani a plecat singur in vacanta in Bali: A fost grozav

Un baiat de 12 ani din Sydney, Australia, a plecat singur in vacanta in Bali, dupa o cearta cu parintii. Copilul a pacalit-o pe bunica sa ii dea pasaportul, apoi a luat avionul pana in Bali, sa.

Singur in Bali. Un pusti de 12 ani a furat banii parintilor si a fugit in vacanta: A fost grozav. imi doream mult sa plec intr-o aventura

Un baiat de 12 ani din Sydney, Australia, a furat cardul de credit al parintilor, si-a pacalit bunica sa ii dea pasaportul, si a plecat intr-o vacanta in Bali, dupa o ceara cu familia.

La 12 ani, i-a furat cardul de credit al mamei sale. Ce a urmat pare desprins dintr-un film

Un baiat de 12 ani i-a furat cardul de credit al mamei sale, iar ce a urmat este de-a dreptul incredibil. Pustiul a cumparat un bilet de avion spre Bali si a petrecut patru zile in lux, intr-un hotel de patru.

Meghan Markle va fi printesa oamenilor. Cine o apara pe logodnica Printului Harry

Dupa ce fratele sau, Thomas Markle, a aparut in presa cu declaratii denigratoare la adresa lui Meghan, sustinand ca aceasta isi doreste dinadins sa aiba faima si reputatia Printesei Diana, apare o alta.

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )