Libnet.ro
UNICEF

15:00

CUTREMURATOR: Ce a aflat Alexandru Arsinel, dupa moartea Stelei Popescu! Abia acum ADEVARUL a iesit la iveala

B1 B1,
CUTREMURATOR: Ce a aflat Alexandru Arsinel, dupa moartea Stelei Popescu! Abia acum ADEVARUL a iesit la iveala

Stela Popescu si Alexandru Arsinel au format cel mai iubit cuplu de pe scena teatrului romanesc, iar actorul a suferit cumplit cand partenera lui s-a stins din viata. Acum a recunoscut care este cel mai mare. continuă pe B1

Fiica vitrega a Stelei Popescu se imbogateste dupa mostenirea regretatei actrite. Ce se intampla cu casa de la mare

Fiica vitrega a Stelei Popescu face bani frumosi din mostenirea pe care o are de la regretata artista. Munca de-o viata a actritei incepe sa fie data in stanga si-n dreapta pe la licitatii, iar unul dintre imobilele ei este disponibila pentru turisti. Cine e Doina Maximilian, fiica vitrega a Stelei Popescu Adevarul este ca .

Sorina Pintea despre dezvaluirea HotNews.ro ca Alexandru Arsinel a facut transplant renal in aceeasi zi in care s-a inscris pe lista de asteptare: Exista un dosar de cercetare penala. Nu cred ca este cazul sa facem spectacol public

Nu cred ca este cazul sa facem un spectacol public din aceste lucruri. Este un dosar de cercetare penala si sa lasam organele statului sa isi faca datoria, iar noi sa avem grija de pacientii pe care ii avem pe listele de asteptare, a afirmat miercuri ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, cu referire la modul in care a fost prezentat in spatiul public aspectul legat de Institutul de Transplant Renal din Cluj. HotNews. ro a publicat, luni, in exclusivitate, un document oficial al Institutului de Urologie si Transplant Renal din Cluj, care arata faptul ca Alexandru Arsinel a facut, in 2013, transplant de rinichi in aceeasi zi in care se inscrisese pe lista de asteptare. Institutul era condus atunci de Mihai Lucan.

Casa de vacanta a Stelei Popescu din statiunea 2 Mai a fost scoasa la inchiriat

Casa de vacanta a Stelei Popescu din statiunea 2 Mai a fost scoasa la inchiriat, scrie Click. ro. ***** Vila functioneaza in regim hotelier pe durata sezonului estival, asa ca admiratorii Stelei Popescu se pot.

Averea Stelei Popescu, vanduta bucata cu bucata. Unde sunt bijuteriile si blanurile marei artiste

Nu mai putin de 114 obiecte personale ale regretatei Stela Popescu au fost scoase la licitatie. Fanii actritei au cumparat tablouri, ceasuri, bijuterii, imbracaminte si vesela la preturi deloc.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )